ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έρχεται Σαββατοκύριακο και προγραμματίζετε να κάνετε βόλτες; Ξεχάστε το! Πρόσκαιρη επιδείνωση καιρού προβλέπει από απόψε η Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία.
Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, προειδοποιεί πως η αλλαγή του καιρού θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά, ενώ τα κύρια χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνουν κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μπορεί τοπικά να συνοδευτούν και από χαλάζι, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά, φτάνοντας κατά τόπους και τα 8 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Σάββατο (12-11-2016)
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, η δυτική Πελοπόννησος και πιθανώς η Θεσσαλία. Από το απόγευμα σταδιακά θα επηρεαστούν η υπόλοιπη Μακεδονία, η Θράκη, και τα νησιά στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.
2. Κυριακή (13-11-2016)
Τις πρώτες πρωινές ώρες, η Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Premia Properties: Από 4,1% έως 4,4% το εύρος απόδοσης για το ομόλογο των 150 εκατ. ευρώ
- Πλαστικά Θράκης: Εξαγόρασε το 100% της Αυστραλιανής BHA έναντι €14 εκατ. ευρώ – Επιβεβαίωση mononews
- F1 Ιαπωνία: Το GP σε εικόνες
- Πώς τα Στενά του Ορμούζ μπορούν να ξαναγράψουν την… Γιάλτα: Η Δύση, η Ρωσία, η Κίνα και ο ρόλος της Ελλάδας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.