ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε μέσω Skype, η Άλκηστις Αλεξάκη, που συμμετείχε στο MasterChef 3 για τα συμπτώματα κορονοϊού που εμφάνισε.
H πρώην διαγωνιζόμενη ανέφερε: «Αυτές οι ημέρες είναι λίγο κρίσιμες διότι έχω κάνει πυρετό και έχω κάποια συμπτώματα με τα τηλεφωνήματα που έκανα στο νοσοκομείο και έτσι κατέληξα να κάνω το τεστ για τον κορονοϊό.
Εγώ δουλεύω και όταν έχεις το λεγόμενο take away, γενικά είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείς να προφυλάξεις Δύο ημέρες είχα υψηλό πυρετό, βήχα και ο πονοκέφαλος είναι σε φρικτό σημείο».
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Foodinho: Εισαγγελικό αίτημα να τεθεί υπό δικαστική διαχείριση μετά από αίτημα της Ιταλίας
- One stop shop Κτηνοτροφίας από Πειραιώς, Milkplan και Γαίας Έργον
- SAFE: Η αμυντική βιομηχανία δεν γνωρίζει για τις αγορές εξοπλισμών των κρατών-μελών
- «Penisgate»: Η ακραία λύση των σκιέρ για μερικά επιπλέον μέτρα πτήσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.