• LIFE&STYLE

    Masterchef: Ποιοι έρχονται για να διεκδικήσουν ξανά το έπαθλο;

    • NewsRoom
    μαστερ σεφ κριτες

    Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Νέα εβδομάδα ξεκινά για το ριάλιτι μαγειρικής και οι ανατροπές δεν έχουν τέλος. Η μαγειρική εβδομάδα, λοιπόν, που έρχεται θα ταρακουνήσει τους παίκτες που βρίσκονται ακόμη στο διαγωνισμό, καθώς έρχεται κάποιος, για να πάρει το έπαθλο μέσα από τα χέρια τους. Αυτοί δεν είναι άλλοι, από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει έως τώρα από το διαγωνισμό.

    Αμέσως μετά από μια εβδομάδα γεμάτη αγωνία, καθώς εκτυλίχθηκε η αναμέτρηση των παικτών, για την ανάδειξη του νικητή του επάθλου του Silver Award, των 10.000 ευρώ, παρουσία των περσινών «αστεριών» του διαγωνισμού, μια νέα εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων έρχεται να ταράξει τα νερά της τηλεοπτικής μας εμπειρίας. Υπενθυμίζεται ότι, στη χρυσή τριάδα των επικρατέστερων για το Silver Award ανήκαν παίκτες αποκλειστικά από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και συγκεκριμένα οι Χρήστος Μπάρκας, Πάνος Τόγιας και Μανώλης Σαρρής. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Μανώλης, ο οποίος συγκέντρωσε 27/30, ενώ το πιάτο του Πάνου βαθμολογήθηκε με 23 πόντους και του Χρήστου με 22.

    Όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στο φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφουν στο Mastechef για να διεκδικήσουν, με τις ικανότητές τους, μια δεύτερη ευκαιρία στο διαγωνισμό. Ωστόσο, μόνο τρεις από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν στη διαδικασία ανάδειξης του μεγάλου νικητή.

    Την πολυαναμενόμενη επιστροφή των παλιών παικτών του φετινού MasterChef θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο. Παίκτες όπως ο Τάσος, που πολλοί θεωρούσαν ότι είναι ανάμεσα στα φαβορί, ο Χάμπος, γνωστός από την ατάκα του «εν κουλί;», που έγινε viral, αλλά και η Άλκηστις, την οποία πολλοί επέκριναν για την συμπεριφορά της και άλλοι επικρότησαν, καθώς θεώρησαν πως είναι ντόμπρος χαρακτήρας, θα έχουν την ευκαιρία να μαγειρέψουν ξανά και να διεκδικήσουν εκ νέου την είσοδό τους στο σπίτι του MasterChef και την συνέχεια στο ριάλιτι.

    Από τους συνολικά δέκα «παλιούς» που θα δούμε να μαγειρεύουν απόψε, μόνο τρεις θα επιλέξουν οι κριτές, ώστε να συνεχίσουν εκ νέου στον διαγωνισμό. Η αγωνία κορυφώνεται στο σημερινό επεισόδιο, καθώς το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμασίας θα ανατρέψει τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι των παικτών, αλλά και στην πορεία του διαγωνισμού, μέχρι το τέλος.

    Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, που επιστρέφουν οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει, για να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο διαγωνισμό:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Τζώρτζης του MasterChef 2 δηλώνει: «Οι φετινοί παίκτες είναι χαμηλότερου επιπέδου»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 10.000 ευρώ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Τι απαντά ο Φ. Παπασπύρου για το γλυκό – αντιγραφή (pics & video)



    ΣΧΟΛΙΑ