• LIFE&STYLE

    Χρήστος Μπάρκας: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή του «Mr Κρατς»

    • NewsRoom


    Ο Χρήστος Μπάρκας εμφανίστηκε στις οντισιόν του MasterChef και έγινε αμέσως viral όταν σε μια συνομιλία του με τον Πάνο Ιωαννίδη μπέρδεψε την ατάκα «κρατς» με τη λέξη «κράτησα». O ίδιος κατάφερε τελικά να μπει στο σπίτι του MasterChef και να πάρει την πολυπόθητη ποδιά.

    Ο Χρήστος Μπάρκας δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και σίγουρα για να καταφέρει να διεκδικήσει την ποδιά του MasterChef.

    Για να λάβει μέρος στο παιχνίδι τον ενθάρρυναν δυο αγαπημένοι του φίλοι, ο Χρήστος και η Χριστίνα. Για τον Χρήστο μαγειρική σημαίνει να ακούς αυτό που πραγματικά θέλεις να ζεις καθημερινά.  Δηλώνει full πραγματικός και ειλικρινής χαρακτήρας, απόλυτα αλτρουιστής και εχέμυθος.

    Για εκείνον μέντορας σημαίνει αρχηγός και συνεργάτης. Νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος, που βρίσκεται στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και θα τα δώσει όλα για όλα, για εκείνον και την ομάδα του. Είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ό,τι ταράξει τα νερά του ενώ το πιάτο του έρωτα είναι εκείνο, που γίνεται αποκλειστικά για τον άλλο.  Μια καλή επιλογή είναι τα αχνιστά μύδια με σαμπάνια.

    Για να κερδίσει το παιχνίδι θα παλέψει μέχρι τέλους και θα κρατήσει τις δυνάμεις του με πειθαρχία και απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο του, τη νίκη! Αν ήταν υλικό κουζίνας θα ήταν ένα από τα πιο δροσερά υλικά, το γιαούρτι γιατί δηλώνει δροσερός και φρέσκος!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στα βραβεία BAFTA με 12 υποψηφιότητες «Η Ευνοούμενη» του Λάνθιμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!



    ΣΧΟΛΙΑ