• LIFE&STYLE

    MasterChef: Ποιοι κατέπληξαν με τα πιάτα τους και κέρδισαν τις πρώτες δοκιμασίες (video)

    • Νίκη Καξερή


    Δύο δοκιμασίες περίμεναν τους επίδοξους MasterChef στο χθεσινό επεισόδιο. Στην πρώτη δοκιμασία, οι κριτές επεφύλασσαν μία έκπληξη στους διαγωνιζόμενους, καθώς τους έδωσαν από ένα mystery box μέσα στο οποίο δεν υπήρχε κάποιο υλικό, αλλά μία φωτογραφία τους. Αυτό που τους ζητήθηκε ήταν να να δημιουργήσουν ένα πιάτο που τους αντιπροσωπεύει.

    Τα χειρότερα πιάτα, σύμφωνα με τους κριτές ήταν του Πάνου ο οποίος δεν κατάφερε να ψήσει το κρέας, της Ελίζαμπεθ η οποία δεν πρόλαβε να στήσει το πιάτο της και του Χαράλαμπου.

    Αντίθετα, εκείνοι που εντυπωσίασαν ήταν η Σπυριδούλα, ο Ντέιβιντ και ο Σταμάτης. Στο τέλος, μεγάλη νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας αναδείχθηκε η Σπυριδούλα από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

    Η δεύτερη και πιο σημαντική δοκιμασία ήταν εκείνη της δημιουργικότητας. Οι σεφ κλήθηκαν να δημιουργήσουν μία συνταγή στην οποία υποχρεωτικά έπρεπε να συμπεριλάβουν φυστικοβούτυρο.

    Τα τρία καλύτερα πιάτα ετοίμασαν ο Τάσος, ο Πάνος και ο Χρήστος, ωστόσο στο τέλος νικητής αναδείχθηκε ο Τάσος της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος αυτόματα έγινε αρχηγός της μίας από τις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν στο μέλλον σε εξωτερική δοκιμασία.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Μεγάλη νίκη, ξαφνική αποχώρηση και νέοι παίκτες για την Ελλάδα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Διαγωνιζόμενη σκούπισε ιδρώτα, μύτη και… κουτάλι με το ίδιο χαρτί! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ