Στη Γαλλία ταξίδεψαν αυτή τη φορά οι επίδοξοι MasterChef για μία μοναδική δοκιμασία. Ωστόσο, εκείνος που δεν μπόρεσε και πάλι να ταξιδέψει ήταν ο Ζαχίρ, αφού το πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα δεν έχει λυθεί. Την θέση του έδωσε στον Χαράλαμπο, ο οποίος επέστρεψε στον διαγωνισμό για τρίτη φορά!
Οι κουζίνες των σεφ στήθηκαν μπροστά στο εντυπωσιακό κτήριο της όπερας στην Vichy και στη συνέχεια οι διαγωνιζόμενοι σέρβιραν τα πιάτα που παρασκεύασαν στο εσωτερικό του κτηρίου, όπου βρίσκονταν οι τρεις κριτές και ο καλεσμένος τους, βραβευμένος με αστέρι Μισελέν σεφ, Ζακ ντε Κορέ.
Βέβαια, και σε αυτό το επεισόδιο ξεχώρισε η κόντρα της Σπυριδούλας με την Εύα που λαμβάνει άλλες διαστάσεις.
Η παίκτρια με την εκρηκτική προσωπικότητα είναι εκνευρισμένη που αποχώρησε ο φίλος της, ο Σταμάτης και παραμένει η Εύα στο ριάλιτι με αποτέλεσμα να ξεσπάει πάνω της!
Φαίνεται πως όλοι θεωρούν ότι η Εύα δεν αξίζει να βρίσκεται στην δεκάδα, ωστόσο η Σπυριδούλα είναι εκείνη που δεν χάνει ευκαιρία να την κατηγορεί για τα πάντα.
Στο αποψινό επεισόδιο φαίνεται πως ανάβουν τα αίματα, καθώς η Σπυριδούλα με ύφος ζητάει από την Εύα να σηκωθεί για να καθίσει εκείνη στις καρέκλες του συμβουλίου.
Δείτε βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ο Σπύρος «έθαψε» τον Τόνι! (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA Playoffs: Δεύτερη νίκη για τους Μπακς και τον φοβερό Γιάννη Αντετοκούνμπο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Τζώρτζης Παπανικολάου για το παιχνίδι και την παραγωγή (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης: «Δεν ονομάζεται ανάπτυξη το ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας στην παραμεθόριο»
- Καλιφόρνια: Ουρές χιλιομέτρων για δωρεάν τρόφιμα λόγω του shutdown της αμερικανικής κυβέρνησης
- Γιόργκενσεν (Επίτροπος Ενέργειας): Στρατηγικής σημασίας ο αγωγός διασύνδεσης «Great Sea Interconnector»
- Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση με τον Μαχμούντ Αμπάς – «Να καταβληθούν προσπάθειες με στόχο την προοπτική των δυο κρατών»