• LIFE&STYLE

    MasterChef: Η Σπυριδούλα «ξαναχτυπά»! – Χαμός στο αποψινό επεισόδιο (video)

    • NewsRoom


    Στη Γαλλία ταξίδεψαν αυτή τη φορά οι επίδοξοι MasterChef για μία μοναδική δοκιμασία. Ωστόσο, εκείνος που δεν μπόρεσε και πάλι να ταξιδέψει ήταν ο Ζαχίρ, αφού το πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα δεν έχει λυθεί. Την θέση του έδωσε στον Χαράλαμπο, ο οποίος επέστρεψε στον διαγωνισμό για τρίτη φορά!

    Οι κουζίνες των σεφ στήθηκαν μπροστά στο εντυπωσιακό κτήριο της όπερας στην Vichy και στη συνέχεια οι διαγωνιζόμενοι σέρβιραν τα πιάτα που παρασκεύασαν στο εσωτερικό του κτηρίου, όπου βρίσκονταν οι τρεις κριτές και ο καλεσμένος τους, βραβευμένος με αστέρι Μισελέν σεφ, Ζακ ντε Κορέ.

    Βέβαια, και σε αυτό το επεισόδιο ξεχώρισε η κόντρα της Σπυριδούλας με την Εύα που λαμβάνει άλλες διαστάσεις.

    Η παίκτρια με την εκρηκτική προσωπικότητα είναι εκνευρισμένη που αποχώρησε ο φίλος της, ο Σταμάτης και παραμένει η Εύα στο ριάλιτι με αποτέλεσμα να ξεσπάει πάνω της!

    Φαίνεται πως όλοι θεωρούν ότι η Εύα δεν αξίζει να βρίσκεται στην δεκάδα, ωστόσο η Σπυριδούλα είναι εκείνη που δεν χάνει ευκαιρία να την κατηγορεί για τα πάντα.

    Στο αποψινό επεισόδιο φαίνεται πως ανάβουν τα αίματα, καθώς η Σπυριδούλα με ύφος ζητάει από την Εύα να σηκωθεί για να καθίσει εκείνη στις καρέκλες του συμβουλίου.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ο Σπύρος «έθαψε» τον Τόνι! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA Playoffs: Δεύτερη νίκη για τους Μπακς και τον φοβερό Γιάννη Αντετοκούνμπο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Τζώρτζης Παπανικολάου για το παιχνίδι και την παραγωγή (video)



    ΣΧΟΛΙΑ