• LIFE&STYLE

    MasterChef 4: Γιατί η Γιώτα αρνήθηκε να μπει ξανά στον διαγωνισμό; (video)

    • NewsRoom
    Γιώτα


    Η Γιώτα αν και δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του MasterChef, έκανε αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της.

    Στο χθεσινό επεισόδιο, η Σεμίνα, λόγω προσωπικών προβλημάτων, αποχώρησε οικειοθελώς δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε κάποιον παίκτη που αρχικά δεν τα είχε καταφέρει, να μπει στο σπίτι του MasterChef.

    Η Γιώτα ήταν αυτή που δικαιωματικά έπρεπε να πάρει τη θέση της, κάτι που δε συνέβη και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους τηλεθεατές του παιχνιδιού. Τελικά, επιλέχθηκε η Φωτεινή και ενσωματώθηκε στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά.

    Γιατί όμως αρνήθηκε η Γιώτα;

    Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha “Happy Day”, αποκάλυψε ότι η Γιώτα, βάσει κανονισμών, θα έμπαινε μέσα, αλλά η ίδια αρνήθηκε να ακολουθήσει τον κανονισμό που θέλει όλους τους συμμετέχοντες πριν μπουν στο σπίτι να κάνουν μια σειρά από εξετάσεις.

    “Η παραγωγή έχει ευθύνες γιατί οι άνθρωποι αυτοί συμβιώνουν, μπορεί να χρίζουν ιατρικής παρακολούθησης ή να έχουν κάτι που να μην γνωρίζουν, στις κουζίνες γίνονται και ατυχήματα… Πρέπει να έχεις ένα ιατρικό προφίλ του καθενός. Εκείνη αρνήθηκε και έφυγε”, είπε η Σταματίνα.

    Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ:



    ΣΧΟΛΙΑ