• LIFE&STYLE

    MasterChef: Πάρτι στο Twitter με τον Σταύρο και το vegan παστίτσιο – Ποιος παίκτης αποχώρησε

    • NewsRoom


    Μια απρόσμενη αποχώρηση είχαμε από το πρώτο κιόλας κύριο μέρος του διαγωνισμού στο MasterChef, με παίκτρια να ξαφνιάζει παίκτες και κριτές με την ανακοίνωσή της.

    Ο λόγος για την Σεμίνα Κατσίβα από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, η οποία δεν φόρεσε την ποδιά της και ανακοίνωσε πως για προσωπικούς λόγους χρειάζεται να αποχωρήσει.

    Λίγο αργότερα σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής, η Σεμίνα εξήγησε:

    «Δυστυχώς για κάποιους προσωπικούς λόγους σοβαρούς, οι οποίοι έχουν περισσότερη προτεραιότητα από το MasterChef –που ήταν ένα από τα πιο σημαντικά όνειρα μου- θα πρέπει να αποχωρήσω. Το MasterChef θα είναι εδώ και του χρόνου οπότε ίσως και να ξανασυναντηθούμε».

    Ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε για την αποχώρησή της:

    «Εμείς ήμασταν ενήμεροι ότι υπήρχε κάποιο θέμα, αντιμετώπιζε κάποιο θέμα η Σεμίνα και περιμέναμε να δούμε αν κάτι θα αλλάξει και θα μπορούσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε οπότε για αυτό και αποχώρησε».

    Στη θέση της Σεμίνας, κλήθηκε να επιστρέψει η Γιώτα, ωστόσο εκείνη δεν δέχτηκε να ακολουθήσει κάποιες διαδικασίες του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να γυρίσει η δεύτερη επιλαχούσα, η οποία δεν είναι άλλη από τη Φωτεινή.

    Στη συνέχεια ο διαγωνισμός του MasterChef συνεχίστηκε με τους παίκτες να ανοίγουν το πρώτο Mystery Box και τον Μανώλη Σαρρή να κάνει guest εμφάνιση-έκπληξη.

    Εκείνος που κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο πλεονέκτημα μαγειρεύοντας παστίτσιο ήταν ο Σταύρος Γεωργίου, ο οποίος κλήθηκε να χωρίσει τους ανταγωνιστές του σε τρεις ομάδες για το Κουτί Δημιουργικότητας.

    Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες ήταν η δημιουργία παστίτσιου άνευ περιορισμών στα υλικά, ένα χορτοφαγικό παστίτσιο και ένα απόλυτα vegan παστίτσιο.

    Οι επιλογές του Σταύρου εξόργισαν τους συμπαίκτες του, καθώς επέλεξε την vegan Ντέμι να κάνει παστίτσιο με κανονικό κιμά και είπε για τη Μαριάννα ότι θα πάρει αυτό που της αξίζει, καθώς κάνει πολύ φασαρία μέσα στο σπίτι.

    «Δεν πιστεύω ότι κινείσαι μόνο στρατηγικά. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ κομπλεξικός. Μπορεί να έχει καταλάβει ότι έχω κάτι παραπάνω από αυτόν», είπε η Μαριάννα για τον Σταύρο.

    Χαμός έγινε και στο Twitter, όπου οι χρήστες δήλωσαν πως βρήκαν τον επόμενο πιο αντιπαθητικό παίκτη, μετά την αποχώρηση της Γιώτας.

    Δείτε τα κορυφαία tweets:



    ΣΧΟΛΙΑ