• LIFE&STYLE

    MasterChef 3: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (video)

    • NewsRoom
    μαστερσεφ

    Masterchef


    Μόλις δύο εβδομάδες έχει που ξεκίνησε το MasterChef 3, το ριάλιτι μαγειρικής του Star, και ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Ξεκαρδιστικές ατάκες που έγιναν viral, μοναδικές συνταγές, ανθρώπινες ιστορίες που συγκινούν και 60 ποδιές πίσω από τον πάγκο…

    Μετά από σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα σε 3.000 υποψήφιους MasterChef, ξεχώρισαν οι πρώτοι 60! Τόσες είναι οι ποδιές που δόθηκαν από τους τρεις κριτές, τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στους συμμετέχοντες. Οι απαιτητικές οντισιόν τελείωσαν, και οι 60 υποψήφιοι MasterChef θα βρεθούν στην επόμενη φάση, το Bootcamp.

    Η ανανεωμένη κουζίνα του MasterChef θα υποδεχθεί από σήμερα τους 60 υποψήφιους σεφ. Μετά από τη διαδικασία των δύο Bootcamps θα προκύψουν οι 21 μάγειρες που θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

    Στον φετινό όμως κύκλο, υπάρχει μία σημαντική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο, καθώς οι τρεις κριτές θα είναι αυτοί που θα επιλέξουν 7 παίκτες ο καθένας για τη δική του ομάδα. Η συνέχεια στις οθόνες μας…

    Και φέτος, όμως, οι τρεις κριτές είναι κεφάτοι, και μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές με τις ατάκες τους. Πρωταγωνιστές όμως είναι και οι υποψήφιοι MasterChef, άλλοι με τις συνταγές τους, άλλοι με τις αντιδράσεις τους ή τις προσωπικές τους ιστορίες.

    Τα πάντα βρίσκονται στη θέση τους για την εκκίνηση του μεγάλου μαγειρικού αγώνα. Οι εκπλήξεις έρχονται η μια μετά την άλλη για τους συμμετέχοντες, αφού αυτή τη φορά το παιχνίδι παίζεται αλλιώς και οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται προ εκπλήξεως.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατροπές και εκπλήξεις στο MasterChef 3 – Τι θα δούμε στο πρώτο bootcamp (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef vs Power of Love vs Τατουάζ: Ποιο τερμάτισε πρώτο στη μάχη της τηλεθέασης



    ΣΧΟΛΙΑ