• LIFE&STYLE

    Μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό με την Καίτη Γαρμπή

    Καίτη Γαρμπή


    Η Καίτη Γαρμπή με σκοπό να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα, σε συνεργασία με τον Απόστολο Μητρόπουλο, δημιούργησε μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό.

    Σε αυτές απεικονίζεται η Καίτη Γαρμπή μέσα από τα kaitoji, τα δικά της emojis που έχει λανσάρει εδώ και μερικά χρόνια στα social media.

    Τα έσοδα από το video για το ντουέτο «Κιβωτός», που παραμένει εδώ και εβδομάδες στις κορυφαίες τάσεις του YouTube, διατίθενται για την Κιβωτό Του Κόσμου, ενώ τα έσοδα από τις μάσκες, οι οποίες πωλούνται από το e-shop της Panik, θα βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα.

    View this post on Instagram

    Οι συλλεκτικές #Kaitoji μάσκες μας ειναι εδώ!!! Δια χειρός @apostolosmitropoulos αγαπημένου μας σχεδιαστή! Οι καιτοτζιμάσκες μας φτιάχτηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και για να προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα μοιραστεί σε φιλοζωικούς συλλόγους 🐾 🐶🐱 Τις προ παραγγελνετε αποκλειστικά από το e-shop της @panik_entertainment_group Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους γύρω μας και μαζί φτιάχνουμε κι εμεις μια ΚΙΒΩΤΟ για τα αδέσποτα ζώα! #kaitojiMasks #kaitoji

    A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi) on



    ΣΧΟΛΙΑ