• LIFE&STYLE

    Το μαρτύριο της Κηφισίας: Μία ώρα ταλαιπωρίας για απόσταση μόλις 12χλμ

    • NewsRoom
    Διόδια

    Φωτογραφία αρχείου


    Μία ακόμη μέρα στο δρόμο με κατεύθυνση προς τη δουλειά και συνεπώς μία ακόμη μέρα τεράστιας ταλαιπωρίας για εμένα και για όσους αποφασίζουν ή αναγκαστικά πρέπει να πάρουν την Κηφισίας για να φθάσουν στον προορισμό τους.

    Ατελείωτα μποτιλιαρίσματα που κατά διαστήματα φθάνουν μέχρι και τα 3 χιλιόμετρα, ακινητοποιημένα αυτοκίνητα από το ύψος του Ψυχικού έως και την Πανόρμου και φυσικά τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ που κινούνται με εξωφρενικά αργούς ρυθμούς, τόσο που σκέφτεσαι ότι καλύτερα θα ήταν να πας στη δουλειά σου περπατώντας!

    Χαρακτηριστικό δε, είναι ότι για μία απόσταση 12 χιλιομέτρων (από την Κηφισιά έως την Αλεξάνδρας) για να την διανύσεις τα πρωινά χρειάζεται σχεδόν μία ώρα.

    Ένα σημείο της αριστερής λωρίδας της κεντρικής οδικής αρτηρίας της Αθήνας, στο ρεύμα προς το κέντρο της πόλης παραμένει κλειστό εξαιτίας έργων που πραγματοποιούνται από το ΔΕΔΔΗΕ. Λίγο μετά την Πανόρμου ένα κομμάτι της λεωφόρου Κηφισίας μήκους περίπου 60 μέτρων έχει περιφραχθεί, προκειμένου να γίνουν τα έργα που έχουν ανατεθεί στα ειδικά συνεργεία.

    Η κυκλοφοριακή συμφόρηση που οφείλεται στα έργα για το δίκτυο ηλεκτροδότησης που πραγματοποιούνται στο ύψος της Πανόρμου, ξεκίνησαν το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, και έχουν ως σκοπό τη εγκατάσταση υπόγειων ηλεκτρικών καλωδίων τα οποία θα συνδέονται με το κέντρο κατανομής στην οδό Σούτσου.

    Για όσους λοιπόν, δεν μπορούν να βρουν άλλον τρόπο.. διαφυγής, από τα έργα και αναγκαστικά κυκλοφορούν στην Κηφισίας, καλό θα είναι να οπλιστούν με υπομονή και για αυτό τον μήνα, καθώς σύμφωνα με τους υπευθύνους του έργου, η παρούσα κατάσταση θα συνεχίσει μέχρι και το τέλος του μήνα. Ας ελπίσουμε όμως πως κάπου εκεί, θα τελειώσει!

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βενεζουέλα θα σε πάω γιατί σε νοιάζομαι και σ’ αγαπάω. Oι… Companeros_Desperados κάνουν θραύση στο twitter

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκτιθέμεθα: Η ανορθόγραφη ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ