• LIFE&STYLE

    Μαριέττα Χρουσαλά: Πάρτι υπερπαραγωγή με «πρωταγωνίστρια» την Τέιλορ Σουίφτ

    • NewsRoom
    Μαριέττα Χρουσαλά - Τέιλορ Σουίφτ

    Μαριέττα Χρουσαλά – Τέιλορ Σουίφτ


    Ένα μεγάλο παιδικό πάρτι με θέμα την Τέιλορ Σουίφτ διοργάνωσε η Μαριέττα Χρουσαλά στο εντυπωσιακό σπίτι της.

    Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο εφοπλιστής, Λέων Πατίτσας έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη 10χρονη Μάργκω, τον 8χρονο Σπύρο και τον 5χρονο Κωνσταντίνο.

    Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η πρώην παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κρατάει ένα μικρόφωνο και κάνει lip-synching τους στίχους τραγουδιού της διάσημης Αμερικανίδας σταρ, Τέιλορ Σουίφτ.

    Όπως φαίνεται και από το φόντο, το σπίτι ήταν διακοσμημένο ειδικά για το πάρτι της μικρής Μάργκω, με εντυπωσιακό θεματικό στολισμό: ροζ και μωβ μπαλόνια και διάφορα αντικείμενα που παραπέμπουν στην Τέιλορ Σουίφτ, η οποία σπάει κάθε ρεκόρ με την περιοδεία της, The Eras Tour.

    Ξεχωρίζει η πελώρια τούρτα και τα ροζ cupcake, ενώ παντού υπάρχουν φωτογραφίες της σούπερ σταρ. Μέχρι και οθόνη έστησαν που παίζει βίντεο κλιπ της. Το όνειρο κάθε «Σουίφτι».

    Η σύζυγος του Λέοντα Πατίτσα φαίνεται να το διασκεδάζει ιδιαίτερα, καθώς χορεύει ασταμάτητα και γνωρίζει όλους τους στίχους του τραγουδιού Blank Space.

    «Όταν τα παιδιά σου κάνουν ένα “Τέιλορ Σουίφτ πάρτι” και εσύ το διασκεδάζεις περισσότερο», γράφει στην ανάρτησή της, η Μαριέττα.

    Μαριέττα Χρουσαλά
    Μαριέττα Χρουσαλά

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    Διαβάστε επίσης:

    Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Χειμερινή απόδραση στο Γκστάαντ (pics)

    Λέων Πατίτσας-Μαριέττα Χρουσαλά: Στο Μόντε Κάρλο προς αναζήτηση νέου yacht

    Τα γενέθλια μιας Κριού στη Βουλιαγμένη



    ΣΧΟΛΙΑ