ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Μύκονο συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, μαζί με τα τρία τους παιδιά, Μάργκω, Σπύρο και Κωνσταντίνο.
Λαμπεροί και ευδιάθετοι, η πρώην παρουσιάστρια και ο γνωστός εφοπλιστής εθεάθησαν οικογενειακώς στο φημισμένο Nammos.
Φορώντας ένα άκρως καλοκαιρινό, λευκό μίνι καφτάνι, και κρατώντας το χέρι του συζύγου της, η Μαριέττα Χρουσαλά εμφανίζεται χαμογελαστή και χαλαρή.
Το beach look συμπλήρωσε με μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσές σαγιονάρες.
Από τη μεριά του, ο Λέων Πατίτσας φοράει ένα λευκό t-shirt με μαύρη βερμούδα, μαύρα γυαλιά ηλίου και καπέλο.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλιούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη που έπεσε από ταράτσα, μεταφέρεται στο ΚΑΤ – Το ιατρικό ανακοινωθέν
- Φρενίτιδα στη Wall Street: Σε υψηλά 5ετίας τα στοιχήματα μικροεπενδυτών στις Big Tech – Ποιες μετοχές «σαρώνουν»
- Νίκος Παπαϊωάννου για ΑΠΘ: Η Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει την επιστροφή των Πανεπιστημίων στις σκοτεινές εποχές της βίας
- Νότιες Κυκλάδες: Ολοκληρώθηκε το Προεδρικό Διάταγμα του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Νοτίου Αιγαίου 1
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.