ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) στο Ζάππειο κατά την οποία βραβεύτηκε η Μαριάννα Λάτση για το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο της.
Ο Ε.Ε.Σ. τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, με μια εκδήλωση σε ανάμνηση της ημερομηνίας γέννησης του μεγάλου ακτιβιστή, ιδεολόγου και ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν.
Στην κ. Λάτση απονεμήθηκε η Ανώτερη Τιμητική Διάκρισης του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου δάφνης. Παράλληλα, τιμήθηκαν Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύπλευρη ανθρωπιστική τους προσφορά προς την Ελληνική κοινωνία.
Το «παρών» έδωσαν η κόρη της κ. Λάτση, Εριέττα Κούρκουλου με τον σύζυγό της και επιχειρηματία, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Μαμά και κόρη πόζαραν στον φακό χαμογελαστές και ευδιάθετες.
Στην εκδήλωση βρέθηκε και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.





Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα ρεκόρ της ασταμάτητης ΑΕΚ, η αποθέωση Ηλιόπουλου και το ντουέτο με τη Ζόζεφιν!
- Γιατί αστέρες όπως ο Ναδάλ, ο Λεμπρόν και ο Γουίλ Σμιθ επενδύουν στη… Formula 1 των νερών;
- Quest: Πώς έπιασε τον στόχο με EBITDA άνω των 100 εκατ. ευρώ – Μερισματική απόδοση στο 6,3%
- Carrefour: Βαρδινογιάννης πουλάει, Βαρδινογιάννης αγοράζει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.