• LIFE&STYLE

    Μαριάννα Γουλανδρή – Φίλιπππος Λαιμός: Επέτειος για το ερωτευμένο ζευγάρι – Η αφιέρωση της σχεδιάστριας

    • NewsRoom

    Φίλιππος Μαριάννα


    Πιο ερωτευμένη από ποτέ η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

    Τρία χρόνια γάμου συμπλήρωσε η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή με τον σύζυγό της, Φίλιππο Λαιμό. Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των κοσμικών κύκλων και η ευτυχία τους αποτυπώνεται σε κάθε κλικ του φωτογραφικού φακού.

    Δύο τέτοια κλικ αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαριάννα Γουλανδρή, με αφορμή την τρίτη επέτειο του γάμου της με τον Φίλιππο Λαιμό. Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους. Στις φωτογραφίες είναι αποτυπωμένη η χαρά στα πρόσωπα του ζευγαριού, συναίσθημα που, όπως φαίνεται, ισχύει στο αμείωτο έως και σήμερα.

    Μάλιστα, η νεαρή επιτυχημένη σχεδιάστρια δεν δίστασε να κάνει και ένα χιουμοριστικό σχόλιο για τον σύζυγό της, καθώς έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσης: «3 χρόνια με τον Φίλιππο Λαιμό, ο οποίος έχει πάντα δίκιο».

    O γάμος της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού τελέστηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 2017, σε μία θρησκευτική τελετή στην Αγία Σοφία του Λονδίνου.

    Μάλιστα, ο γάμος αποτέλεσε σημαντικό κοσμικό γεγονός της εποχής και έκανε το γύρο των μέσων ενημέρωσης, με την νύφη και τον γαμπρό να κλέβουν τις εντυπώσεις. Το ζευγάρι ξεχώρισε με την εμφάνισή του και η νύφη έμοιαζε να έχει βγει από παραμύθι. Η Μαριάννα Γουλανδρή έλαμπε στο νυφικό της με υπογραφή Valentino, ενώ οι γόβες της ήταν από τον οίκο Louboutin.

    Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα αποτελεί γενικότερα μία καλή περίοδο για την Μαριάννα Γουλανδρή, που ετοιμάζει τη νέα συλλογή της, η οποία θα περιλαμβάνει και ρούχα, ενώ βασικό μοτίβο των νέων σχεδίων της θα είναι το μάτι, όπως έχει ανακοινώσει η ίδια.



    ΣΧΟΛΙΑ