• LIFE&STYLE

    Μαρία Σάκκαρη: Αγνώριστη σε νυχτερινή έξοδο με πρόσωπο – έκπληξη! (pic)

    • NewsRoom
    Μαρία Σάκκαρη

    Μαρία Σάκκαρη


    Σε γιορτινή διάθεση φαίνεται πως βρίσκεται η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη, καθώς απέχει για λίγο από τις αθλητικές της υποχρεώσεις και αποφάσισε να το ρίξει έξω.

    Συγκεκριμένα, η αθλήτρια δημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη νυχτερινή έξοδο που πραγματοποίησε με την αδελφή της, Αμάντα, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

    Οι δύο αδελφές ήταν πανέμορφες, φορώντας τα καλά τους ρούχα, έδειχναν να διασκεδάζουν, ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν και με την τραγουδίστρια.

    Μάλιστα, η Άννα Βίσση αναδημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ της, στέλνοντας τις δικές της ευχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή της αθλήτριας να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Άννα Βίσση δεν είναι τυχαία, καθώς ο πατέρας των δύο κοριτσιών, Κώστας Σάκκαρης γνωρίζει από παλιά την τραγουδίστρια, ενώ η Μαρία και η Αμάντα είναι μεγάλες φαν της ίδιας.

    Η αδελφή της πρωταθλήτριας του τένις, Αμάντα ασχολείται επαγγελματικά με το μπαλέτο, ενώ τα δύο κορίτσια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Έχουν, μάλιστα, έναν ακόμη αδελφό, τον Γιάννη, ο οποίος σπουδάζει στην Αμερική.

    Δείτε τη φωτογραφία από την νυχτερινή έξοδο της Μαρίας Σάκκαρη με την αδερφή της:



    ΣΧΟΛΙΑ