• LIFE&STYLE

    Μαρία Γουλανδρή: Λαμπερές γιορτές στην Ελβετία παρέα με τον σύζυγο και τον αδελφό της (pic)

    • NewsRoom

    Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός


    Στην Ελβετία επέλεξε να περάσει τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η Μαριάννα Γουλανδρή, απολαμβάνοντας τη συντροφιά του συζύγου της, Φίλιππου Λαιμού, αλλά και του αδερφού της, Γιάννη.

    Τις οικογενειακές αυτές στιγμές της στο εξωτερικό έκανε γνωστές η ίδια, μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χθες, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Στην εν λόγω φωτογραφία, απεικονίζεται η ίδια η Μαριάννα Γουλανδρή να ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Λαιμό και τον αδελφό της, Γιάννη. Στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία, η Μαριάννα Γουλανδρή έγραψε χιουμοριστικά: «Οι 3 σωματοφύλακες».

    Μέσω της δημοσιοποίησης της φωτογραφίας από την προσωπική αυτή στιγμή της, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη θέλησε να ευχηθεί καλή χρονιά στους διαδικτυακούς της φίλους.

    Σημειώνεται ότι η Μαριάννα Γουλανδρή πέρασε τις διακοπές της στο όμορφο Lauenen της Ελβετίας, ενώ η μαύρη βελούδινη jumspsuit που φόρεσε για το ρεβεγιόν και φαίνεται στην φωτογραφία που ανέβασε, αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και την έκανε να ξεχωρίζει.

    Σημειώνουμε ότι ο Γιάννης Γουλανδρής, γιος του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη ζει στο Λονδίνο, αλλά μοιράζει τον χρόνο του σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο.



    ΣΧΟΛΙΑ