• LIFE&STYLE

    Μαρία Μπακοδήμου: Δεν είναι ότι είμαι «γαμοφοβική», αλλά δεν είμαι και «γαμοπετυχημένη» (video)

    Μαρία Μπακοδήμου και Γρηγόρης Αρναούτογλου


    Μετά το τέλος του τηλεπαιχνιδιού Ένας για Όλους, η Μαρία Μπακοδήμου ανέλαβε χρέη κριτή στο μουσικό τάλεντ σόου Just the 2 of Us (J2US).

    Το βράδυ της Τετάρτης, η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη στο 2Night Show και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή.

    Όπως αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν είναι πολύ δυνατή στο θέμα των σχέσεων.

    «Συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου! Δεν συνδέεται πάντα με έναν άλλον άνθρωπο αυτό», είπε αρχικά.

    Στη συνέχεια αν και προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή η Μαρία Μπακοδήμου συμπλήρωσε με χαμόγελο πως:

    «Όταν με ρωτούν για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα γιατί είναι το αδύνατο μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά!

    Οι μεγαλύτερες μου σχέσεις, δηλαδή, κράτησαν τέσσερα χρόνια. Συνήθως, είναι ωραία στα πρώτα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο χρόνια να δω τι γίνεται και πού πηγαίνει όλο αυτό. Δεν μπορώ τη δέσμευση σαν άνθρωπος».

    Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Μπακοδήμου ήταν για ένα χρόνο παντρεμένη με τον εκδότη και πρώην κριτή του My Style Rocks, Δημήτρη Αργυρόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο γιους, ενώ προηγουμένως ο πρώτος της γάμος διήρκεσε μόλις έξι μήνες.

    Όπως αποκάλυψε δεν την ενδιαφέρει ένας τρίτος γάμος.

    «Δεν με νοιάζει ο γάμος. Δε θα ξαναπαντρευτώ. Δεν είναι ότι είμαι ‘γαμοφοβική’, αλλά δεν είμαι και ‘γαμοπετυχημένη’. Ο γάμος είναι μια δύσκολη διαδικασία, μια διαδικασία δύσκολη να τη διαχειριστείς σωστά», είπε με το χιούμορ που τη διακρίνει η παρουσιάστρια.

    Αναφερόμενη στο φλερτ στη ζωή της είπε: «Σε μπαρ νομίζω έχουν πάρα πολλά χρόνια να με φλερτάρουν, συνήθως με φλερτάρουν μέσα από τις παρέες ή από το Instagram.. Αλλά εκεί, ξέρεις! Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά».

    Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαρίας Μπακοδήμου στο 2Night Show:



    ΣΧΟΛΙΑ