• LIFE&STYLE

    Μαργαρίτα Παπανδρέου: Βρήκε τον έρωτα στα μάτια νεαρού επιχειρηματία

    • NewsRoom


    Τον έρωτα βρήκε και πάλι η κόρη του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, όπως φαίνεται, μετά το χωρισμό της από τον τενίστα Χάρη Καπογιάννη είναι και πάλι ερωτευμένη.

    O φωτογραφικός φακός εντόπισε το ευτυχισμένο ζευγάρι Μαργαρίτα-Νίκος, στο Ηρώδειο, στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου. Στο πλευρό της, πέρα από τον καινούργιο σύντροφο της ήταν και ο πατέρας της, Γιώργος Παπανδρέου.  Πάντως, όλοι τους προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

    Το ζευγάρι, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Real Life, είναι λίγο καιρό μαζί και αναγκάζεται να ταξιδεύει συχνά μιας και ο Νίκος είναι επιχειρηματίας στην Αθήνα, ενώ η Μαργαρίτα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου συνεχίζει το διδακτορικό της στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, με αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και γρήγορα ήρθαν κοντά.

    Ωστόσο, στόχος και των δυο είναι να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Είναι επιχειρηματίας, αλλά λόγω προσωπικής επιλογής του, δεν θα ήθελα να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του», αποκάλυψε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα.



    ΣΧΟΛΙΑ