• LIFE&STYLE

    Όταν η Μαργαρίτα Παπανδρέου ανέβηκε στην πασαρέλα


    Ξεχωρίζει όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά και για το… ονοματεπώνυμό της. Ο λόγος για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου η οποία συμμετείχε στο Athens Bridal Expo στο Ζάππειο και μίλησε στη «Freddo» για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια αφού φεύγει από την Ελλάδα.

    margar01.jpg

    «Είμαι σε μια δημιουργική φάση. Ετοιμάζομαι να κάνω ένα ταξίδι στο Μιλάνο γιατί με ζήτησε εκεί ένα πρακτορείο για να έχω συνεργασία μαζί τους. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι λόγω της κρίσης έχουν δυσκολέψει τα πράγματα στην Ελλάδα.

    margar1.jpg

    Είναι η πρώτη φορά που μου γίνεται μια τέτοια πρόταση και θέλω να το δοκιμάσω!». Κι αν η εμφάνισή της κόβει την ανάσα, το επώνυμό της αρκετές φορές γίνεται αιτία έντονης κριτικής. Η ξανθιά καλλονή που λέγεται… Παπανδρέου αντιμετωπίζει σκληρά σχόλια, αν και πρόκειται για μια απλή συνωνυμία με την οικογένεια των πολιτικών. «Η αλήθεια είναι ότι από την κρίση και μετά δέχομαι πάρα πολλά σχόλια για το επίθετό μου. Μου λένε “η οικογένειά σας φταίει για την κρίση”, “δεν θα έπρεπε να μένετε εδώ” και διάφορα άλλα τέτοια. Αρχικά με ρωτάνε αν έχω κάποια σχέση με την οικογένεια και αν δεν απαντήσω και αρχίζουν να φαντάζονται διάφορα, τότε περνάνε σε πιο επιθετική διάθεση του τύπου “α, εσείς τα φάγατε”, “εσείς καλά περνάτε”. Ολα αυτά χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά και χωρίς να ξέρουν ότι πρόκειται απλά για συνωνυμία»!

    margar02.jpg

    Η εντυπωσιακή Μαργαρίτα Παπανδρέου παράλληλα με το μόντελινγκ σπουδάζει ψυχολογία που, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, θα πρέπει να διακόψει για λίγο. «Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργαζόμουν ως ψυχολόγος στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού εθελοντικά, ήταν μέρος της πρακτικής μου. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να διακόψω για λίγο τώρα τις σπουδές μου λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, αλλά μ’ αρέσει να βοηθάω όπου μπορώ», δηλώνει.

     Η ίδια, πάντως, είναι έτοιμη να κάνει ψυχανάλυση και σε… πολιτικούς!

    «Ιδιαίτερη περίπτωση είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο πρωθυπουργός μας – νομίζω ότι μια ψυχανάλυση τη χρειάζεται με τόσες αποφάσεις που πρέπει να πάρει. Τον Αδωνι τον βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη προσωπικότητα, οπότε θα μου άρεσε να βρω τι κρύβεται στον ψυχισμό αυτού του ανθρώπου.

    margar16.jpg

    Εχει πολλά χαρακτηριστικά ως προσωπικότητα. Τον έχουμε δει σε διάφορες φάσεις και θα ήθελα να μάθω ποιος είναι πραγματικά. Ο Αλέξης Τσίπρας χρειάζεται ψυχανάλυση με όλα όσα περνάει η Ελλάδα. Μνημόνια από εδώ, μνημόνια από εκεί, συντάξεις, περικοπές.

    Πρέπει να του φύγει το άγχος», υποστηρίζει. Πάντως, η Μαργαρίτα Παπανδρέου ήθελε άλλον για αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας: «Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι αρχηγός της Ν.Δ. ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης γιατί θεωρώ ότι είναι ικανός, αξιόλογος, έχει χρόνια εμπειρίας και μπορεί να διαχειριστεί πράγματα πιο ψύχραιμα και καλύτερα από άλλους». Οσον αφορά τα προσωπικά της, ο έρωτας της πάει πολύ, γι’ αυτό και δηλώνει: «Είμαι χαρούμενη και ερωτευμένη με τον… έρωτα, οπότε περνάω πολύ καλά»!

    Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



    ΣΧΟΛΙΑ