• LIFE&STYLE

    Μαργαρίτα MasterChef: Η απώλεια του πατέρα της και οι δυσκολίες που έζησε με τη μητέρα της (video)


    Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη μεγάλη της νίκη στο MasterChef παραχώρησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στη Φωλιά των Κου Κου, μαζί με τη μητέρα της.

    Μιλώντας για τη νίκη της, η Μαργαρίτα συγκινήθηκε, ενώ δήλωσε πόσο χαρούμενη και ευγνώμων είναι για όσα έζησε. Μαζί της συγκινήθηκε και η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία τόνισε ότι η Μαργαρίτα έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού τις αρχές και τις αξίες της. «Μας δώρισες τον χαρακτήρα σου και θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ υπερήφανη».

    Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει το τι έχει συμβεί και ότι κέρδισε τον διαγωνισμό.

    «Είναι σαν ένα όνειρο», δήλωσε.

    Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε και η μητέρα της Μαργαρίτας, η κ. Σοφία, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της και τις δυσκολίες που έζησαν.

    «Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef, είπα στην μικρή μου κόρη, την Ξένια, να μου βάλει ένα πρόγραμμα, να με βοηθήσει να τη δω. Με βοήθησε και κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι και τους έκανα μετάφραση. Όλοι έκλαιγαν και είχαν τη χαρά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν», δήλωσε αρχικά.

    Και συνέχισε: «Η Μαργαρίτα δε γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Γεννήθηκε στο Καζακστάν. Είμαστε Ελληνο-Πόντιοι. Γεννήθηκα εκεί και ο πατέρας μου και η μάνα μου είναι Πόντιοι. Μας λένε Ρωσοπόντιους, αλλά δεν έχουμε κανένα Ρώσο στην οικογένεια. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία που μένω εγώ τώρα.

    Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας έπαθε ένα ατύχημα όταν η Μαργαρίτα ήταν 3 χρονών και η Ξένια 1. Δεν τον θυμούνται τα παιδιά. Έγινε ατύχημα αυτοκινητιστικό. Έχει πεθάνει και μετά φύγαμε.

    Με στήριξε ο πατέρας και η μάνα μου. Φύγαμε από το Καζακστάν για τη Ρωσία. Όταν ήμουν 23 χρονών ήρθα στην Ελλάδα σαν τουρίστρια. Μετά ξαναέφυγα. Πρώτα ήρθα στη Μυτιλήνη με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα και την Ξένια. Η Μαργαρίτα στη Μυτιλήνη μεγάλωσε. Εγώ αποφάσισα να γυρίσω στη Ρωσία γιατί έδωσα μια καλή βάση στα παιδιά μου. Μου λένε συνέχεια πως η Μαργαρίτα είναι η αδυναμία μου. Τα παιδιά πήραν τον δικό τους δρόμο».

    Δείτε το βίντεο:

    Μεταξύ άλλων, η Μαργαρίτα αποκάλυψε με ποιον τρόπο επιθυμεί να αξιοποιήσει τα 50.000 ευρώ , αλλά και τα 10.000 ευρώ του Silver Award, που κέρδισε από το MasterChef.

    Όπως δήλωσε η ίδια, δεν έχει ακόμα σχέδια για να ανοίξει ένα δικό της εστιατόριο, καθώς πρώτα θέλει να δουλέψει δίπλα σε σπουδαίους σεφ προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία μέσα στις κουζίνες.

    Μάλιστα, όπως ανέφερε αρχικά, θα προτιμούσε στο μέλλον να ανοίξει ένα δικό της ζαχαροπλαστείο, καθώς έχει αδυναμία στα γλυκά.

    Δείτε το βίντεο:

    Η συγκίνηση της Μαργαρίτας:

    Διαβάστε επίσης:

    MasterChef 5: Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef (video)

    Συγκίνηση στο MasterChef: Η Μαργαρίτα συνάντησε τη μητέρα της μετά από 3 χρόνια (video)

    MasterChef: Τέλος τα σενάρια για τους 3 κριτές – Με ποιο κανάλι «έκλεισαν»



    ΣΧΟΛΙΑ