• LIFE&STYLE

    Συγκίνηση στο MasterChef: Η Μαργαρίτα συνάντησε τη μητέρα της μετά από 3 χρόνια (video)

    • NewsRoom

    Η Μαργαρίτα με τον σύντροφό της και τη μητέρα της


    Συγκίνηση και δάκρυα χαράς επιφύλασσε το MasterChef για τους δύο φιναλίστ, τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη, το βράδυ της Τρίτης.

    Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους μενού. Ωστόσο, πρώτα τους περίμενε μια τεράστια έκπληξη, αφού στο πλατό βρέθηκαν οι γονείς του Διονύση και ο σύντροφος της Μαργαρίτας, Χρήστος, το όνομα του οποίου ακούγαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού από την παίκτρια.

    Για τη Μαργαρίτα, όμως, δεν ήρθε μόνο ο Χρήστος, αλλά και η μητέρα της, η Σοφία, την οποία, μάλιστα, είχε να δει 3 ολόκληρα χρόνια, καθώς ζει μόνιμα στη Ρωσία.

    Όπως είναι γνωστό, η Μαργαρίτα κατάγεται από τη Μυτιλήνη και για την ακρίβεια μεγάλωσε στη Σκάλα Καλλονής, ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι για χρόνια ζει μακριά από τη μητέρα της, καθώς η κ. Σοφία έχει μετακομίσει πίσω στην πατρίδα της, τη Ρωσία.

    Για πρώτη φορά, η Μαργαρίτα «λύγισε» στην κάμερα με τις μοναδικές εκπλήξεις, ενώ αργότερα εξήγησε ότι δεν ήθελε να μιλήσει ποτέ δημοσίως για όποια προβλήματα ή άσχημα γεγονότα έχει ζήσει, καθώς είναι προσωπικά.

    «Δεν ήθελα να έρθω με μια λυπητερή ιστορία στο MasterChef για να με αγαπήσει ο κόσμος. Ήθελα να δουν τον πραγματικό μου εαυτό, όπως είναι. Τα δύσκολα και τα άσχημα δεν ήθελα να τα δείξω και ούτε να τα πω, γιατί ο κόσμος πρέπει να μας αγαπάει για τα καλά μας» δήλωσε, τονίζοντας πως δεν της αρέσουν οι «μελό ιστορίες».

    Με τη δήλωσή της αυτή, το φαβορί για τη νίκη του φετινού MasterChef «καταχειροκροτήθηκε» από τον κόσμο στο Twitter.

    Η μαμά της Μαργαρίτας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά του Κου Κου».

    Όπως αποκάλυψε, δεν γνώριζε τίποτα για την αίτηση συμμετοχής που είχε υποβάλει η Μαργαρίτα στο MasterChef 5. Η Μαργαρίτα το είχε συζητήσει με την αδελφή της και είχαν αποφασίσει να μην της πουν τίποτα παρά μόνο αν περάσει στο παιχνίδι.

    Η κ. Σοφία ταξίδεψε στη χώρα μας με πρωτοβουλία της παραγωγής του MasterChef 5 για να δώσει κουράγιο στην κόρη της ενόψει της τελευταίας αποφασιστικής δοκιμασίας.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Ανατροπή στο Survivor: Αυτοί κινδυνεύουν με αποχώρηση (video)

    Παγκόσμιο μπλακ άουτ στο διαδίκτυο: Σε σφάλμα λογισμικού αποδίδει τις βλάβες η Fastly

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ