• LIFE&STYLE

    Μαρέβα Μητσοτάκη: Κομψή στην σημερινή της περιήγηση στο Ισραήλ – Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη σύζυγο του Νετανιάχου

    Από το δείπνο που παρέθεσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ στον Έλληνα πρωθυπουργό και την σύζυγό του


    Στο Ισραήλ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδεύεται από την σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη

    Η κ. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ακολούθησε σήμερα διαφορετικό πρόγραμμα από εκείνο του πρωθυπουργού, ενώ στην περιήγησή της αυτή την συνόδευσε η σύζυγος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Σάρα Νετανιάχου.

    Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού φαίνεται ότι απόλαυσε την μέρα που είχε με την Ισραηλινή ομόλογό της, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από την ανάρτηση που έκανε στην συνέχεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η κυρία Μητσοτάκη απεικονίζονται οι δύο γυναίκες να ποζάρουν χαμογελαστές, κρατώντας στα χέρια της η καθεμία την μάσκα προστασίας, που είναι απαραίτητη σε συναντήσεις σε εσωτερικό χώρο.

    Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα άνετο λουκ για την σημερινή της περιήγηση, διατηρώντας ωστόσο σταθερή την κομψότητα που την διακρίνει σε κάθε της επίσημη εμφάνιση.

    Συνδύασε ένα λευκό τοπ με μία παντελόνα σε φαρδιά γραμμή και μαύρο χρώμα, ενώ από πάνω επέλεξε ένα λευκό σακάκι σε φαρδιά γραμμή. Ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρο χρώμα. Η Σάρα Νετανιάχου, από την άλλη, επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα σε κλασσική γραμμή μέχρι το γόνατο, το οποίο συνδύασε με γόβες σε ταμπά απόχρωση.

    Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού συνοδεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αρκετές από τις υποχρεώσεις του. Ενδεικτικά παραδείγματα αποτελούν η επίσκεψη στον ναό της Αναστάσεως και στον Πανάγιο Τάφο, όπως και στο δείπνο που παρέθεσε το ζεύγος Νετανιάχου στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία.



    ΣΧΟΛΙΑ