• LIFE&STYLE

    Λουκία Λαιμού: Έξαλλη με τα δημοσιεύματα που την αποκαλούν «κόρη γνωστού εφοπλιστή»

    • NewsRoom

    Λουκία Λαιμού


    Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που την αποκαλούν «κόρη γνωστού εφοπλιστή», η Λουκία Λαιμού αποφάσισε να γράψει ένα εκτενές κείμενο εκφράζοντας την ενόχλησή της για τον τίτλο αυτόν. Μάλιστα, η ίδια κατέγραψε όλα όσα έχει καταφέρει μόνη της στη ζωή της υπογραμμίζοντας ότι είναι κάτι παραπάνω από απλά «κόρη γνωστού εφοπλιστή».

    Η Λουκία Λαιμού είναι κόρη του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού και της Αγγλίδας Πένι, ενώ πρόσφατα έγινε θέμα συζήτησης, αφού ο πρώην σύντροφός της, Παύλος Τερζόπουλος μπήκε στο σπίτι του Power of Love.

    Γεννήθηκε στο Κέμπριτζ του Λονδίνου όπου έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, ενώ αργότερα μετακόμισε με την οικογένειά της στη Γλυφάδα. Από μικρή λάτρευε τον χορό, ενώ στα 14 της αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της επαγγελματικά. Έτσι, ξεκίνησε να δουλεύει ως χορεύτρια σε κλαμπ.

    Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Λουκία Λαιμού είχε δηλώσει:

    «Για μένα η δουλειά δεν είναι ντροπή, είναι τιμή. Από την περιουσία του πατέρα μου δεν έχω αγγίξει ούτε ένα ευρώ. Δεν έχω πάει στην τράπεζα να σηκώσω λεφτά, δεν είχα ποτέ πιστωτική κάρτα, δεν με ενδιέφερε στο παραμικρό να το παίξω χάι, σπαταλώντας περιουσίες στα Γκστάντ και στις Μαλδίβες. Τα χρήματα που μου άφησε είναι για τα παιδιά μου. Μία δικλίδα ασφαλείας αν τύχει κάτι και η ζωή σταθεί σκληρή απέναντι τους».

    Λουκία Λαιμού

    Στην πορεία της ζωής της, γνώρισε έναν ψαρά με τον οποίο σύναψε σχέση, παρ’ όλο που οι γονείς της ήταν εντελώς αντίθετοι σε αυτό. Αργότερα, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα έναν νευροχειρουργό από τη Θεσσαλόνικη και μετακόμισε για εκείνον έχοντας χαρτζιλίκι 250 ευρω. Μάλιστα, τότε άλλαξε το όνομα της και δούλεψε ως χορεύτρια στην Βέροια προκειμένου να βρίσκεται κοντά του.

    Στη συνέχεια γύρισε στην Αθήνα, συμμετείχε στο γνωστό ριάλιτι χορού «So You Thnik You Can Dance» και έπειτα από παρότρυνση της μητέρας της, σπούδασε υποκριτική. Σήμερα είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας.

    Το τελευταίο διάστημα, μέχρι πρόσφατα, διατηρούσε σχέση με τον Παύλο Τερζόπουλο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Power of Love.

    Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως ευαίσθητη και δουλευταρού, ενώ, όπως έγραψε, ζει για να βλέπει τα άτομα γύρω της να χαμογελάνε.

    Λουκία Λαιμού και Παύλος Τερζόπουλος

    Η ανάρτηση της Λουκίας Λαιμού στο Facebook:

    «(Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για το μέγεθος αυτής της κοινοποίησης. Όμως χρειάζεται να το βγάλω από μέσα μου.)

    Οσο και να προχωρήσεις στη ζωή σου, πάντα θα προσπαθούν κάποιοι να προβάλλουν τον τίτλο που να τους συμφέρει. Αυτό που “πουλάει” και κάνει »είδηση». Περιμένω χρόνια τώρα να αφήσουν το “κόρη γνωστού εφοπλιστή… χορευτρια/κηπουρος/αστροναυτης” και να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα, αλλά η δημοσιογραφία έχει ξεκάθαρα πεθάνει.

    Ας επανασυστηθούμε λοιπόν.

    Με λένε Λουκία, είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας και έχω ασχοληθεί με πολλά πράγματα στο παρελθόν, που να με γεμίζουν. Το κάθε πράγμα ξεχωριστά μου προσέφερε κάτι και με βοήθησαν όλα να ανακαλύψω όλες τις πτυχές του χαρακτήρα μου και τη δημιουργικότητα που ήθελα να καλλιεργήσω.

    Είχα τη τύχη να συνεργαστώ με εξαιρετικά άτομα, που με βοήθησαν να χτίσω χαρακτήρα και να λάβω πολύτιμες γνώσεις.»

    Λουκία Λαιμού

    «ΝΑΙ είμαι κόρη εφοπλιστή. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, και δεν ήμασταν ποτέ ιδιαίτερα κοντά, δυστυχώς, γιατί ήταν απόμακρος σαν άνθρωπος και ήταν δύσκολο για εκείνον να δείξει συναίσθημα. Ωστόσο τον αγαπούσα και τον αγαπώ, όπως όλα τα κορισάκια αγαπάνε τον μπαμπά τους και τον θαυμάζουν. Όταν όμως ανακυκλώνετε την ίδια χαζομάρα “κόρη εφοπλιστή” σα σιχαμένη λούπα, δείχνετε ένα ΤΙΠΟΤΑ για το ποια είμαι εγώ, και ένα σωρό για το ποιοι είστε “εσείς” που τα γράφετε.

    ΔΕΝ είμαι αυτό. Αυτό είναι ένας τίτλος, που δε διαφέρει από το να μαι κόρη οποιουδήποτε. Σταματήστε να πουλάτε ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟΥΣ τίτλους για να κερδίσετε “κλικ” και “λάικ” και δε ξερω και γω τι, και το χειρότερο, πιάνετε στο στόμα σας άτομα που υπήρξαν κοντά μου και με αναφέρετε σαν ένα κομμάτι κρέας προς πώληση. “Ο τάδε ήταν με την (ετοιμαστειτε για το ποίημα) κόρη γνωστού εφοπλιστή”… κ.τ.λ. κ.τ.λ.

    Είμαι ένα σωρό πράγματα πέρα του τίτλου που προμοτάρετε, αλλά πάνω απ όλα είμαι ένα άτομο που θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους γύρω της. Είμαι ευαίσθητη, δουλευταρού και ΖΩ για να βλέπω τα άτομα γύρω μου να χαμογελάνε.

    ΑΥΤΑ γράψτε. Ετσι για αλλαγή».

    https://www.facebook.com/loukia.lemos.5/posts/2172812976110884

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοφία Καρβέλα: Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν έγκυο και χωρισμένη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνθιμος Ανανιάδης: Η τρυφερή σέλφι με τον 3χρονο γιο του Βουτσά και το μήνυμά του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ειρήνη Στεριανού: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό της (video)



    ΣΧΟΛΙΑ