• LIFE&STYLE

    Άνθιμος Ανανιάδης: Η τρυφερή σέλφι με τον 3χρονο γιο του Βουτσά και το μήνυμά του

    • NewsRoom
    γαζια-ανθιμος-ανανιαδης

    Άνθιμος Ανανιάδης και Μαρία Νεφέλη Γαζή


    Τον τελευταίο καιρό ο Άνθιμος Ανανιάδης έχει απασχολήσει με την κόντρα που υπάρχει μεταξύ του ίδιου και της μητέρας του παιδιού του, Μαρία Νεφέλη Γαζή, ενώ πρόσφατα έγιναν γνωστά και τα αποτελέσματα του DNA τεστ πατρότητας.

    Ο γνωστός ηθοποιός μέσω Instagram έγραψε ένα τρυφερό και αισιόδοξο μήνυμα τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η οικογένεια. Το μήνυμα συνόδευε μία φωτογραφία με τον μικρό Φοίβο, γιο του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού να βρίσκεται στην αγκαλιά του.

    Όπως είναι γνωστό, ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς ήταν εκείνος που μεγάλωσε τον Άνθιμο.

    Ο 33χρονος ηθοποιός ποζάροντας με το 3χρονο αγοράκι κάνει λόγο για την αληθινή ευτυχία, τις αξίες, την οικογένεια και τη στήριξη όσων είναι δίπλα του σε δύσκολες αποφάσεις.

    «Ευτυχία είναι αυτές οι μοναδικές στιγμές, ανεκτίμητης αξίας δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάς και που σε αγαπούν αληθινά και για πάντα.

    Η οικογένεια μου, σταθερή αξία στη ζωή μου είναι η καθημερινή κινητήριος δύναμη. Πάντα δίπλα μου σε όλες τις εύκολες και δύσκολες αποφάσεις.

    Τα καλύτερα είναι μπροστά. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που έχω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που με στηρίζετε με την αγάπη σας», γράφει χαρακτηριστικά.

    View this post on Instagram

    Ευτυχία είναι αυτές οι μοναδικες στιγμές, ανεκτίμητης αξίας δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάς και που σε αγαπούν αληθινά και για πάντα. Η οικογένεια μου, σταθερή αξία στη ζωή μου είναι η καθημερινή κινητήριος δύναμη. Πάντα δίπλα μου σε όλες τις εύκολες και δύσκολες αποφάσεις. Τα καλύτερα είναι μπροστά. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που έχω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και όλους εσας που με στηρίζετε με την αγάπη σας. #Pricelessmoments #Fivosvoutsas #Kostasvoutsas ‪#Theroadtogreatness ‬#nomatterhowfar #familyfirst

    A post shared by Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοφία Καρβέλα: Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν έγκυο και χωρισμένη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινά το Survivor Πανόραμα με τη Μπάγια Αντωνοπούλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Λουκέτο» στο μαγαζί του Πέτρου Κωστόπουλου στο Κολωνάκι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ