• LIFE&STYLE

    Ποια κόρη γνωστού εφοπλιστή είχε σχέση με τον νέο παίκτη του Power of Love

    • NewsRoom

    Παύλος Τερζόπουλος


    Νέα πρόσωπα έκαναν την είσοδό τους για αυτή την εβδομάδα στο Power of Love, μετά την αποχώρηση των Τζόνι και Νέρτζη. Ένας από τους παίκτες είναι ο Παύλος Τερζόπουλος ο οποίος στο παρελθόν είχε σχέση με κόρη γνωστού εφοπλιστή.

    Πρόκειται για την Λουκία Λαιμού, κόρη του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού και της Αγγλίδας καλλονής Πένι. Η Λουκία Λαιμού είχε ασχοληθεί με τον χορό και έτσι είχε δουλέψει σε πολλά μαγαζιά ως χορεύτρια από την ηλικία των 14 ετών.

    Σήμερα η κόρη του εφοπλιστή είναι πλέον χορεύτρια και χορογράφος, ενώ έχει χωρίσει με τον Παύλο Τερζόπουλο εδώ και περίπου ένα χρόνο.

    Όπως αποκάλυψε ο παίκτης στα κορίτσια του Power of Love, από την τελευταία του σχέση χώρισε πριν έναν χρόνο και αυτή είχε διάρκεια 2,5 χρόνια.

    Πάντως όταν το ζευγάρι ήταν ακόμη μαζί και αγαπημένο, είχε ανεβάσει αρκετές κοινές φωτογραφίες στο Instagram.

    Λουκία Λαιμού και Παύλος Τερζόπουλος
    Παύλος Τερζόπουλος και Λουκία Λαιμού
    Λουκία Λαιμού και Παύλος Τερζόπουλος

    View this post on Instagram

    Κυκλοφορεί ένα καινούργιο challenge και σαν σωστός μαϊντανός δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κανω… Όπου γάμος και χαρά ο @pavlos_terzopoulos πρώτος Αντε #10yearschallenge και από εμένα Εδώ με βλέπετε καλοκαίρι 2008 καγκουρας κλασσικός βγαίνω απ την θάλασσα και "κοζαρω" την φάση γύρω μου.. Και στην ακριβώς δίπλα βλέπετε εμένα πάλι, καλοκαίρι του 2018 μετατροπή του καγκουρα σε κλαρίνο κλασσικό πάλι βγαίνω από την θάλασσα και αυτή τη φορά δεν "κοζαρω" αλλά ποζαρω στον φίλο μου @oskar_grfx Τα σχόλια δικά σας…. Κράξτε με ελεύθερα ❤️❤️❤️ #photo #photos #photoshooting #sea #photography #ff #l4l #photooftheday#picoftheday #fitlove#fitlife #fitnessmotivation #fitnessmodels #athens #greece#tattoo #tats #greestagram #bodybuilding #liftweights #ότιναναιχασταγκ

    A post shared by Pavlos Terzopoulos (@pavlos_terzopoulos) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σεξ: 12 μύθοι που κακώς πιστεύεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έφυγε» χορεύοντας ο πατέρας του Mr Nammos

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο χειρουργείο εσπευσμένα γνωστή ηθοποιός (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ