• LIFE&STYLE

    Λιβανίου vs Λιβάνιου: Δάνεια, διατροφές, αγωγές, δικαστήρια, ερημοδικίες και συζητήσεις για πολλά λεφτά

    Λιβανίου Αντώνης Λιβάνιος

    Αντώνης και Έμη Λιβανίου


    Υπήρξαν από τα ωραιότερα ζευγάρια της Αθήνας. Εκείνη πάντα υπέρκομψα, αν και ελαφρώς συντηρητικά ντυμένη, με σινιέ τσάντες και παπούτσια και με κοσμήματα αξίας να τονίζουν τα φυσικά της αλά Μπάρμπι χαρακτηριστικά. Εκείνος επίσης φαινόταν με τα κοστούμια, τα παλτό και τις γραβάτες ότι το σουρ μεζούρα ήταν η αδυναμία του, καθώς και μέγιστοι μόδιστροι του ανδρικού απαιτητικού στιλ, σ’ αυτό το αρρενωπό όλο γωνίες και λακκάκια, αλά Τζον Τζον φυσικό του. Ακόμα και για ένα βραδινό δείπνο αν πήγαιναν οι δυο τους, θα ξεχώριζαν στο Villa Mercedes μια φορά και έναν καιρό, ως κλασάτοι και ραφινάτοι.

    Η Έμη Λιβανίου και ο Αντώνης Λιβάνιος. Εκείνη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια. Εκείνος σύμβουλος επιχειρήσεων, με σπουδαίες σπουδές στα πλέον φωτισμένα πανεπιστήμια όλου του κόσμου, στέλεχος της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ και αναπληρωτής διευθυντής στο «Ίδρυμα Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλή».

    Ήταν όλα ειδυλλιακά με μια καλά μετρημένη κοσμική δραστηριότητα στην οποία το ζευγάρι ήταν το αγαπημένο των δημοσιογράφων μιας και ήταν λουσμένο στη νιότη και στη φωτογένεια! Κι όμως! Στις 27 Αυγούστου του 2013, η Έμη Λιβανίου κατέθεσε αγωγή κατά του πρώην συζύγου της.

    Χρόνια αργότερα εκδόθηκε απόφαση για αυτή την αγωγή. Εφτά χρόνια αργότερα ο Αντώνης Λιβάνιος άσκησε ανακοπή ερημοδικίας προκειμένου να «εξαφανίσει» την απόφαση που βγήκε ερήμην του, μιας και δεν ήταν παρών στο δικαστήριο και η υπόθεση να συζητηθεί εκ νέου. Όλα, φυσικά, ξεκίνησαν αλλιώς…

    λιβανιο
    Αντώνης Λιβάνιος και Έμη Λιβανίου

    Αυτή, η Έμη Λιβανίου – Ζησιοπούλου

    Η Έμη Ζησιοπούλου σπούδασε στη Νομική, άσκησε μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα και πάντα έκοβε ανάσες απ’ την κομψότητα και την ωραιότητά της. Ανήσυχη και δημιουργική σπούδασε και στο περιβόητο σχολείο όλων, στο «εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας». Φωτογενής εξαιρετικά, με πτυχίο, με άψογο επίπεδο αγγλικών και γαλλικών, καθιερώνεται στη δημοσιογραφία, ξεκινώντας από το Μega, το 1998, ενώ συνέχισε παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων στα κανάλια Antenna, Alter και Extra. Στο Σταρ κάνει εκπομπή με τον Τέρενς Κουίκ και πλήθος δημοσιευμάτων θέλουν τη συνεργασία τους να είναι περιπετειώδης.

    Χρόνια αργότερα, ως Λιβανίου πια, η όμορφη δημοσιογράφος θα κάνει λόγο για αποκατάσταση σχέσεων, επικοινωνία και κάποιο τραπέζι του ζεύγους Κουίκ στο σπίτι της. «Πιστεύω πως είναι τόσο σπουδαίος δημοσιογράφος» έχει πει, «η συνεργασία μας ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της καριέρας μου. Μόνο καλά πράγματα έχω να θυμάμαι».

    Η πρωινή εκπομπή «Κάθε Μέρα Καλημέρα» στο Star Channel θα συνεχιστεί με την Έμη Λιβανίου και τον Αντώνη Κοκορίκο, πλέον. Τον Μάιο του 2008 μια συνέντευξη της δημοσιογράφου θα πυροδοτήσει, ανακλαστικά σχεδόν την αντίδραση του καναλιού. Η χειμαρρώδης συνέντευξη της κυρίας Έμης Λιβανίου, αναφερόταν στους συνεργάτες της, τον Βαγγέλη Γκούμα και τον Αντώνη Κοκορίκο λέγοντας πως τους είχε δει «να μαλώνουν σε μια γωνία. Έχουν άγχος να διεκδικήσουν περισσότερο χρόνο στον αέρα».

    Το κανάλι αποφασίζει να την απομακρύνει απ’ την εκπομπή και να την αντικαταστήσει με την Μελίνα Κόκκορη! Η διευθύντριά του γραφείου Τύπου η κυρία Λόλα Νταϊφά είχε επισήμως πει πως «Με τις δηλώσεις της η κ. Λιβανίου κρίθηκε από το σταθμό ότι απαξιώνει τους συναδέλφους της. Δεν ήταν σωστό να μιλήσει για λογαριασμό τους». Η Έμη συνεχίζει παίρνοντας απόφαση πως το περιβάλλον της τηλεόρασης είναι συχνά εκδικητικό.

    Από το 2009 διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στον 9.84, με τίτλο «Κερί και λιβάνι», ενώ για μια τριετία παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Βlue Sky. Από το 2012 εκδίδει το ετήσιο Λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο προβάλλει τους φιλάνθρωπους και τα ιδρύματα της χώρας μας.

    Για τα επαγγελματικά της βήματα κυρίως τα επαγγελματικά, της πρώτης περιόδου μιας και τα επόμενα ήταν πολύ προσεκτικά και μετρημένα είχε πει πως «ίσως κάποιες φορές παραπήρα σοβαρά κάποια θέματα. Αυτό ναι ήταν λάθος μου. Παρασκηνιακά, στον αέρα δεν έχω βγει ποτέ εκτός εαυτού. Τώρα είμαι πάρα πολύ com, ειδικά όταν έρχονται σοβαρά θέματα στη ζωή σου, κοιτάζεις πίσω και βλέπεις πως αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα τώρα ζεις».

    Στα προσωπικά της, 24 χρονών, μόλις παντρεύεται τον Αντώνη Λιβάνιο και αποκτά το πρώτο της παιδί στα 25, τον Κωσταντίνο και λίγο αργότερα την Αλεξάνδρα. Τα δυο παιδιά έχουν χάρες και ομορφιά απ’ τους γονείς τους και μια αρίστη εκπαίδευση στο Αμερικανικό Κολλέγιο. Η Έμη Λιβανίου, όπως είναι γνωστό στο χώρο, αφοσιώνεται στην οικογένειά της, την ιεραρχεί πρώτη και μοναδική αξία της, δεν είναι ποτέ προκλητική και σε κάθε στιγμή εργασιακή διατηρεί την αξιοπρέπειά της και είναι κυρία, πράγμα καθολου αυτονόητο στον χώρο.

    λιβανιου
    Έμη Λιβανίου

    Αυτός, ο Αντώνης Λιβάνιος

    Είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Γερμανίας. Στην αρχή της σχέσης τους με την ωραία Έμη Ζησιοπούλου είναι αγαπημένο παιδί των Αθηνών, χάρη στην κομψότητα, τους καλούς τρόπους και τις σπουδές του. Μεταπτυχιακός στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία από το Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης, με ειδίκευση στις διεθνείς υποθέσεις, την ενέργεια και την ασφάλεια, και με πτυχίο στα Οικονομικά στο American University, Washington, με έμφαση στην ευρωπαϊκή οικονομία και γεωπολιτική, με άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά, είχε ολοκληρώσει και τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό ως αρχικελευστής, ενώ ήταν διευθύνων σύμβουλος της Energy Stream CMG GmbH, διεθνούς συμβουλευτικής εταιρείας με έδρα τη Φρανκφούρτη.

    Υπήρξε στέλεχος της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ και αναπληρωτής διευθυντής στο «Ίδρυμα Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλή», ενώ η ΜΚΟ που διοικούσε έδειχνε την ευαισθησία της σε όλα τα κοινά και ανθρώπινα της απάλυνσης του πόνου. Η ΜΚΟ που είχε δημιουργήσει, η «Leadership», είχε ως στόχο την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της οικονομικής διπλωματίας στις γείτονες χώρες, με έμφαση στην επέκταση της ελληνικής τραπεζικής παρουσίας στην Αίγυπτο, Σερβία και Τουρκία.

    Μάλιστα το 2006, τιμήθηκε με δύο διεθνή βραβεία Templeton για τον ενεργό ρόλο του και το «εξαιρετικό έργο στον τομέα της διεθνούς ανάπτυξης και συνεργασίας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου». Σύμφωνα με το «Κουτί της Πανδώρας», όσον αφορά τα βραβεία αναφέρουν πως «…ωστόσο ανατρέχοντας στα αρχεία του ιδρύματος John Templeton Foundation δεν υπάρχει κάποια αναφορά στο ινστιτούτο Leadership και τον κ. Λιβάνιο, εκτός αν πρόκειται για κάποιο άλλο βραβείο Templeton».

    Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η συγκεκριμένη ΜΚΟ, το Ελληνικό Ινστιτούτο Επικοινωνίας «Leadership» του κυρίου Λιβάνιου, έλαβε σημαντικά κονδύλια από το Υπουργείο Εξωτερικών όπου σύμφωνα με τον επίσημο πίνακα της ΥΔΑΣ έλαβε από το 2005 έως το 2008, το ποσό των 605.942 ευρώ. Στις δράσεις και στις εκδηλώσεις της ΜΚΟ άστραφταν τα φλας και ο φωτογενής κύριος Λιβάνιος πόζαρε συχνά με εκπροσώπους της πολιτικής και δημοσιογραφικής αφρόκρεμας, όπως με τους Σταύρο Θεοδωράκη, Γιάννη Πρετεντέρη, Γιάννη Λοβέρδο, Γιώργο Βουλγαράκη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Σάββα Τσιτουρίδη κ.α.

    λιβανιος
    Αντώνης Λιβάνιος

    Ένας σιωπηλός χωρισμός που έφτασε σε συνεχή δικαστήρια και αγωγές…

    Κάπου το 2010, στην αρχή της αγριάδας της κρίσης, το ζευγάρι παύει κάθε κοσμική δραστηριότητα, πράγμα που στην αρχή μεταφράζεται ως σεμνότητα για την εποχή και διάθεση να μην προκαλούν. Κάποια στιγμή, γινεται γνωστό πως έχουν χωρίσει, ειδικά όταν φτάνουν στους δικηγόρους για να λυθεί ο γάμος πολιτισμένα όπως αρμόζει σε οικογένειες που αγαπιούνται πολύ. Λέγεται, πως η χρυσή τομή είχε βρεθεί και πως το ζευγάρι φαίνεται πως το 2011 είχε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, στο οποίο αναγραφόταν πως κ. Λιβάνιος θα κατέβαλλε ποσό ύψους 22.000 ευρώ ετησίως και το ενοίκιο του σπιτιού της οικογένειας, 5.000 ευρώ για δαπάνες των κοινοχρήστων, 25.000 ευρώ ετησίως για το σχολείο των δύο παιδιών, 2.500 για τα µαθήµατα αγγλικών, 6.000 ευρώ για ιδιαίτερα µαθήµατα και αρκετές ακόμη δαπάνες.

    Με αυτό το χαρτί η δημοσιογράφος θέλησε να δείξει στο δικαστήριο την οικονομική επιφάνεια του πρώην συζύγου της, προκειμένου να αιτηθεί ανάλογο ποσό διατροφής. Το 2013, λοιπόν, η δημοσιογράφος κατέθεσε αγωγή σε βάρος του πρώην συζύγου της για την μη καταβολή της διατροφής. Σύμφωνα μ’ αυτήν η παρουσιάστρια ζητούσε διατροφή περίπου 5.500 ευρώ για τα έξοδα των δύο παιδιών της, προκειμένου φυσικά αυτά να συνεχίσουν να διατηρούν το ίδιο βιοτικό επίπεδο και τις συνήθειες, που είχαν πριν από το τέλος του γάμου των γονιών τους.

    Ο Αντώνης Λιβάνιος απουσίαζε από τη δίκη, καθώς τα τελευταία χρόνια ζει κι εργάζεται στη Φρανκφούρτη όπου έχει εταιρεία που διοργανώνει συνέδρια. Σημειώνεται ότι όλα αυτά τα χρόνια η Έμη Λιβανίου ισχυρίζεται ότι η ίδια είχε επωμιστεί τα έξοδα του σπιτιού που διαμένει με τα παιδιά της, αλλά και την καταβολή του ενοικίου του πολυτελούς διαμερίσματος της οικογένειας στο Κολωνάκι, το οποίο αγγίζει τα 180 τ.μ. Το μεγαλύτερο όμως βάρος της ήταν η εξόφληση του δανείου που είχε λάβει ο σύζυγός της κι εκείνη είχε μπει εγγυήτρια. Η Έμη Λιβανίου κατάφερε τελικά να διακόψει τη σύμβαση εγγύησης με την τράπεζα, ωστόσο όφειλε να καταβάλει το ποσό των 50.000 ευρώ.

    Αντώνης Λιβάνιος και Έμη Λιβανίου

    «Η μητέρα να διαχειρίζεται τα λεφτά για να πάνε… Μύκονο;»

    «Τον αναζητούμε παρά πολύ καιρό. Είχε πάρει δάνειο 400.000 ευρώ για ένα ακίνητο, στη συνέχεια πήρε άλλα 300.000 κι έφυγε. Είχε πάρει και 600.000 ευρώ από μια ΜΚΟ και εξαφανίστηκε ο Λιβάνιος! Υπάρχουν δημοσιεύματα…» ανέφερε στο δικαστήριο ο αδελφός της Έμης Ζησιοπούλου, που ήταν μάρτυρας από την πλευρά της γνωστής δημοσιογράφου. Όπως εξήγησε στους δικαστές ο μάρτυρας, μετά το διαζύγιό της η αδελφή του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. «Υπάρχει ένα ακίνητο, το οποίο όμως είναι προσημειωμένο. Είχε βάλει την αδελφή μου εγγυήτρια σε αυτό. Την είχε και μέλος σε εταιρία εν αγνοία της!» κατέθεσε.

    Η συζήτηση στο ακροατήριο είχε προκύψει μετά την έκδοση της απόφασης 552/2015 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για αναστολή της έκδοσης οριστικής απόφασης σχετικά με τη διατροφή και όχι μόνο, «μέχρι να προσκομισθεί είτε βεβαίωση περί πραγματικής επίδοσης στον Αντώνη Λιβάνιο της από 27-8-2013 αγωγής είτε εγγράφου από το οποίο να αποδεικνύεται η διαβίβαση του εγγράφου στον εναγόμενο, καθώς και η ακριβής ημερομηνία αποστολής του από το υπουργείο Δικαιοσύνης προς την Υπηρεσία Παραλαβής στη Γερμανία».

    Όπως έχουμε ήδη σημειώσει ο Αντώνης Λιβάνιος είχε κατηγορηθεί για παραβίαση διατροφής, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε το 2013 η δημοσιογράφος, πρώην σύζυγός του. Η πρώην κυρία Λιβανίου ζητούσε 2.800 ευρώ για επτά μήνες, δηλαδή 19.600 ευρώ. Μετά από αναβολές, ο συνήγορος του Λιβανίου είχε αναφέρει στο δικαστήριο πως «υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα για διατροφή. Αυτά δεν ισχύουν πια. Την 1η Αυγούστου εκδόθηκε η απόφαση ασφαλιστικών και σε 30 μέρες έπρεπε να γίνει η άσκηση της αγωγής. Δεν έγινε σε αυτή την περίπτωση. Και στο Μονομελές Δικαστήριο, όταν έγινε, ο Λιβάνιος καταδικάστηκε ερήμην. Δεν του επιδόθηκε ποτέ τίποτα. Είναι κάτοικος Γερμανίας και είναι γνωστό», τονίζοντας ότι ο πελάτης του δεν θα έπρεπε να βρίσκεται κατηγορούμενος, καθώς εκπληρώνει την υποχρέωση διατροφής προς τα τέκνα του.

    «Κάθε χρόνο δίνουμε 25.000 ευρώ στο Κολλέγιο. Καλύπτει τα δίδακτρα απευθείας. Την τελευταία τριετία ο κ. Λιβάνιος έχει δώσει 100.000 ευρώ. Αν το διαιρέσετε, βγαίνει 2.800 ευρώ τον μήνα. Έχουμε δώσει τα πάντα» είπε.

    Από την πλευρά του ο δικηγόρος της δημοσιογράφου ανέβασε κι άλλο τους τόνους λέγοντας πως «Μιλάμε για εμπαιγμό! Ο κ. Λιβάνιος δεν έχει δώσει τέσσερα χρόνια ούτε ένα ευρώ. Τον ψάχνουμε στη Φρανκφούρτη. Κάθε φορά στέλνει τον δικηγόρο του, παρακολουθεί τα πάντα και προσποιείται ότι δεν υπάρχει πουθενά. Κρύβεται πίσω από μια διεύθυνση. Δεν μπορούμε να τον βρούμε, γιατί κρύβεται. Παρακολουθεί και μετά κάνει εφέσεις», συνέχισε δε τονίζοντας πως «Ο Λιβάνιος έχει περιουσία και τεράστια άνεση. Η μάστιγα στη χώρα μας είναι το αφανές της περιουσίας. Το δικαστήριο έχει βγάλει διατροφή 2.800 τον μήνα. Και για να κομπορρημονεί στους φίλους του, λέει πως πληρώνει το Αμερικάνικο Κολλέγιο. Δεν δίνει τίποτα για διατροφή, υγεία. Η μάνα πρέπει να αποφασίσει πού θα πάνε τα χρήματα».

    «Για να πάνε Μύκονο;» ρώτησε ο δικηγόρος του επιχειρηματία για να ανταπαντήσει ο δικηγόρος της δημοσιογράφου πως «Τώρα, ντροπή! Υπάρχει δυνατότητα να πληρώσει και δεν το κάνει. Φυσικά και έχει κακοβουλία». Τον Απρίλιο του 2018, ο επικοινωνιολόγος και επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε οκτώ µήνες φυλάκισης µε αναστολή από το Τριµελές Πληµµελειοδικείο της Αθήνας. Τότε είχε καταθέσει φίλος του κ. Λιβάνιου, ο οποίος υποστήριξε ότι ο επιχειρηματίας έφυγε στο εξωτερικό διότι αντιμετώπιζε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. «Καταβάλλει τα χρήματα για το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών του, διότι θέλει να διασφαλίσει πως τα παιδιά του θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στο κολλέγιο».

    Όμως, η πρόταση του εισαγγελέα, την οποία υιοθέτησε το δικαστήριο, ήταν υπέρ του να κηρυχθεί ένοχος, καθώς «δεν έχει καταβάλει διατροφή ως όφειλε, όπως αποδείχτηκε και έκανε καταβολές κατά βούληση, µε αποτέλεσμα το βάρος να πέσει στη µητέρα τους και τα παιδιά να υποστούν ανάλογες στερήσεις».

    Η συνέχεια στον πόλεμο της διατροφής και άλλες διαφορές…

    Η Έμη Λιβανίου, ύστερα από πολλά χρόνια σιωπής και χαμηλών τόνων, απαντά σε ερωτήσεις και τονίζει πως «ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο διαζύγιο. Δεν είχε καμία σχέση με τα λαμπερά που βλέπω, τα κοινή συναινέσει. Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ από αυτό, πήρα μια απόφαση και για μένα και τα παιδιά μου, να μην υπάρχει καμία δημοσιότητα, να μην δω ποτέ καμία σειρά γραμμένη. Έτσι δεν γράφτηκε τίποτα. Ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή, με πήραν οι δημοσιογράφοι, μια, δυο, δέκα, είκοσι φορές και μετά τέλος. Το σεβάστηκαν χωρίς να έχω κάνει καμία συνεννόηση μαζί τους. Μεγαλώνω τα παιδιά μου μόνη μου, ο μπαμπάς τους είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Είμαι μάνα και πατέρας. Και αυτό δεν μου έδωσε τη δύναμη να δώσω καμία συνέντευξη. Και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την διακριτική στάση που κρατήσανε».

    Λέγεται πως η φράση ότι η ίδια ήταν «μητέρα και πατέρας» και η έμφαση στην απουσία του πατέρα απ’ τη ζωή των παιδιών, τον έκαναν να οδηγηθεί σε ένα νέο κύκλο συγκρούσεων! Ο Αντώνης Λιβάνιος άσκησε ανακοπή ερημοδικίας προκειμένου να «εξαφανίσει» την απόφαση που βγήκε ερήµην μιας και δεν ήταν παρών στο δικαστήριο και η υπόθεση να συζητηθεί εκ νέου. Τι και αν η κυρία Λιβανίου πίστευε πως «… δεν πήγα σε ψυχολόγο, μόνο μια φίλη ρώτησα και διάβασα κάποια βιβλία. Έκανα αυτό που έλεγε η καρδιά μου. Είπα στα παιδιά μου αλήθειες, μόνο αλήθειες, τους μίλησα με μεγάλη ειλικρίνεια. Και πριν ήμασταν αρκετά μόνοι μας, γιατί ο σύζυγός μου έκανε πολλά ταξίδια και έλειπε. Και αυτό βοήθησε πολύ. Τώρα τελείωσαν όλα τα δικαστήρια. Βγήκαν όλες οι αποφάσεις.»… δεν είναι προφανώς έτσι αλλά οι δικαστικές διαμάχες έχουν συνέχεια…

    Φυσικά και η ζωή συνεχίζεται, αλλά τώρα η όμορφη δημοσιογράφος όποτε βγει συνοδεύεται απ’ τα παιδιά της ή τον αδελφό της και μιλώντας για πιθανή επιστροφή στη τηλεόραση στον Γιώργο Μπέζα, δήλωσε πως «είμαι πάρα πολύ καλά έτσι όπως είμαι. Αν προκύψει κάτι πολύ καλό και ενδιαφέρον με χαρά». Γιατί φυσικά και πρώτα απ’ όλα την ενδιαφέρει ο χρόνος της με τα παιδιά της. Και κατά όπως δείχνουν τα πράγματα περνούν οι 3 τους μια χαρά…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φίλιππος Νιάρχος: Η ζωή, η ταπεινότητα, η θρησκευτική ευσέβεια του αόρατου μεγιστάνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο κύριος Λιάγκας πήρε το όπλο του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Open TV: Να γιατί η Στάη, η Καινούργιου, η Χρηστίδου και οι σειρές δεν αφορούν το κοινό



    ΣΧΟΛΙΑ