• LIFE&STYLE

    Λίτσα Πατέρα: Μελέτησε τον κορονοϊό και έβγαλε τον αστρολογικό του χάρτη -Τι ζώδιο είναι

    • NewsRoom

    Λίτσα Πατέρα


    Τον αστρολογικό χάρτη του κορονοϊού μελέτησε η Λίτσα Πατέρα, η οποία από τα μέσα του φθινοπώρου κιόλας, αναλύοντας τις αστρολογικές θέσεις των πλανητών για το 2020, παρατήρησε μια δυσαρμονία που επιφύλασσε ένα δυσοίωνο μέλλον.

    Ακόμα πριν ξεκινήσει την επέλασή της η πανδημία στοιχίζοντας τη ζωή σε χιλιάδες κόσμο παγκοσμίως, η γνωστή αστρολόγος προέβλεψε ένα επερχόμενο χάος και έκανε λόγο για μια «μυστηριώδη επιδημία».

    Ειδικότερα, στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Αστρολόγος», η Λίτσα Πατέρα είχε γράψει:

    «Αρνητικές συνέπειες και απώλειες: Ο πρώτος συνειρμός που μας έρχεται με αυτούς τους δύο πλανήτες (Κρόνος και Πλούτωνας) είναι ο μαζικός και ανεξέλεγκτος θάνατος, συχνά με τη μορφή μυστηριώδους επιδημίας ή κάποιου υπόγειου φυσικού φαινομένου. Σε αυτές τις καταστάσεις συχνά βρίσκουμε τη στέρηση που παίρνει διάφορες μορφές. Άλλοτε πρόκειται για τη στέρησης της ατομικής ελευθερίας, άλλοτε για τη στέρηση της ελεύθερης έκφρασης της γνώμης».

    Η ιδιοκτήτρια της πρώτης ελληνικής διαδικτυακής σχολής αστρολογίας «Mayo-school», μιλώντας στην «Espresso», φάνηκε συγκρατημένα καθησυχαστική.

    Επισήμανε ότι διανύοντας το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου υπάρχει ελπίδα!

    «Πάντοτε κατά τη διάρκεια μιας πανσελήνου έρχονται κρυφά θέματα στο προσκήνιο. Η πανσέληνος της 7ης Μαΐου αφήνει πολλές ελπίδες», δήλωσε η Λίτσα Πατέρα.

    Ο κορονοϊός είναι Σκορπιός, όπως αναφέρει η αστρολόγος που δημιούργησε τον αστρολογικό χάρτη του:

    «Ανθεκτικό, ύπουλο και πολεμοχαρές. Κυβερνήτης του, ο Πλούτωνας, που σχετίζεται με τη μετάλλαξη, ενώ ο Ερμής, επίσης στον Σκορπιό, λειτουργεί σαν κατάσκοπος και σε ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα τού δίνει τη δυνατότητα να ‘κρύβεται’ και να μη γίνεται άμεσα αντιληπτός.

    Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη (ταξίδια, εξωτερικό) σε δυσμενή όψη με τον Ποσειδώνα (που δείχνει και τη μόλυνση) μαρτυρά την εξάπλωση ανάμεσα στις χώρες. Ο Ζυγός ως ζώδιο του αέρα βοήθησε τη διασπορά, αφού προηγουμένως είχε ενεργοποιήσει τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα, η οποία σχετίζεται και με μαζικούς θανάτους πολλών ανθρώπων. Είχε επαναληφθεί το 1914 με τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ την ημέρα που χτυπήθηκαν οι Δίδυμοι Πύργοι, αυτοί οι δύο πλανήτες σχημάτιζαν αντίθεση (δυσαρμονική δηλαδή όψη).

    Η Σελήνη (οι λαοί δηλαδή) βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει δυσαρμονική όψη με την ιδιαίτερα δύσκολη όψη του Κρόνου – Πλούτωνα, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να κλειστούν στα σπίτια τους, ώστε να μειωθεί η εξάπλωση. Αυτή η συνάντηση Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σχετίζεται και με τους ηλικιωμένους, αλλά και με τις κυβερνήσεις, δείχνοντας την ανεπάρκεια του συστήματος να προστατέψει τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας».



    ΣΧΟΛΙΑ