• Gossip

    Γι’ αυτό δε θα χωρίσουν η Kim Kardashian και ο Kanye West!

    Κim Kardashian

    Kim Kardashian-Kanye West


    Είναι γεγονός πως η οικογένεια της διάσημης τηλεπερσόνας Kim Kardashian το τελευταίο διάστημα περνάει φουρτούνες άνευ προηγουμένου. Το πρώτο χτύπημα της μοίρας ήταν η ληστεία στο Παρίσι, ενώ λίγο καιρό μετά ήρθε και η ψυχολογική κατάρρευση του ράπερ συζύγου της, Kanye West, που ήρθε να σκοτεινιάσει τη μέχρι τώρα τέλεια ζωή του.

    Από την άλλη, είναι και η “αρχηγός” της δυναστείας, η μαμά Kris Jenner, που εξακολουθεί να επιμένει ότι η Kim πρέπει να πάρει διαζύγιο από τον Kanye, ωστόσο εκείνη (για την ώρα) αρνείται κατηγορηματικά. Η Kris έχει λόγο που επιμένει για το διαζύγιο καθώς είναι γνωστό ότι το διάσημο ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που καβγάδες τους έχουν οδηγήσει ένα βήμα πριν το χωρισμό.

    Παρόλα αυτά, η Kim θεωρεί ότι πρέπει να μείνει και να συνεχίσει να παλεύει για τη σχέση τους. Μπορεί να τον αγαπάει και να δείχνει συμπόνια. Μπορεί επίσης – για λόγους μάρκετινγκ – το brand Kardashian να μην μπορεί να “σηκώσει” ένα διαζύγιο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

    Μόνο ο χρόνος θα δείξει!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επτά θανάσιμα αμαρτήματα: Πάρτι οργίων με ναρκωτικά, αλκοόλ και άγριο σεξ (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλοι κερδίζουν την ερχόμενη Τρίτη και 13 στο Λαϊκό Λαχείο!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Η οικογένειά του αποζημιώθηκε με 800.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ