• LIFE&STYLE

    Στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα του διαζυγίου Τζολί – Πιτ με απόφαση δικαστή

    angelina jolie brad pitt


    Αν και το ζευγάρι Τζολί – Πιτ ήθελε να μείνει μυστική η υπόθεση του διαζυγίου του, ο δικαστής από το Λος Άντζελες που έχει αναλάβει την διαμάχη τους φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να τους κάνει αυτή τη χάρη.

    Ο Μπραντ Πιτ είχε ζητήσει τη μη δημοσιοποίηση των δικαστικών εγγράφων του διαζυγίου του με την Αντζελίνα Τζολί, ωστόσο αίτημα του απορρίφθηκε από τις δικαστικές αρχές.

    Όπως αποφάσισε το δικαστήριο, όλα τα δικαστικά έγγραφα του πολύκροτου διαζυγίου θα δουν το φως της δημοσιότητας.

    angelina jolie brad pitt

    Ο δικαστής Ρίτσαρντ Μπαρτζ Τζούνιορ του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες απέρριψε το αίτημα του Πιτ, δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου.

    Τόνισε ωστόσο ότι θα εξεταστούν αιτήματα για απόκρυψη ειδικών εγγράφων και αυτό επειδή και τα έξι παιδιά του ζεύγους είναι ανήλικα και η υπόθεση για την κηδεμονία τους είναι σε εξέλιξη.

    «Το δικαστήριο αναγνωρίζει τα δικαιώματα της ιδιωτικότητας των ανήλικων παιδιών και θα καθοδηγηθεί με γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών», είπε ο δικαστής.

    brad pitt

    Οι εκπρόσωποι της Τζολί δεν απάντησαν σε τηλεφώνημα ή σε μηνύματα του Reuters που ζητούσαν ένα σχόλιο, ούτε και οι εκπρόσωποι του Πιτ.

    Η 41 ετών Τζολί και ο 52χρονος Πιτ, γνωστοί ως Brangelina, ήταν ζευγάρι από το 2005, παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια και ο ξαφνικός χωρισμός τους τον Σεπτέμβριο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.

    Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές, έπειτα από ένα περιστατικό μέσα σε ιδιωτικό αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια του οποίου λέγεται ότι ο Πιτ έχασε την ψυχραιμία του μπροστά σε ένα ή περισσότερα παιδιά του.

    angelina jolie brad pitt

    Τότε εκείνη αποφάσισε ότι “για την υγεία της οικογένειας” πρέπει να ζητήσει διαζύγιο και την πλήρη κηδεμονία των παιδιών. Το ζευγάρι έχει υιοθετήσει τον Μάντοξ, τον Παξ και την Ζαχάρα και έχει τρία βιολογικά παιδιά: την Σιλό Νουβέλ και τα δίδυμα Νοξ Λίον και Βίβιαν Μαρσελίν, όλα τους ηλικίας 8 έως 15 ετών.

    Ο Πιτ έχει ζητήσει επίσης την κηδεμονία των παιδιών.

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Mίλτος Καμπουρίδης: Ο άνθρωπος που έμαθε να παλεύει ξέρει και να χάνει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Στικούδη: Γιατί πήγαν να με συλλάβουν; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Khloe Kardashian: Πιο αισθησιακή από ποτέ στο GQ



    ΣΧΟΛΙΑ