ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αν και το ζευγάρι Τζολί – Πιτ ήθελε να μείνει μυστική η υπόθεση του διαζυγίου του, ο δικαστής από το Λος Άντζελες που έχει αναλάβει την διαμάχη τους φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να τους κάνει αυτή τη χάρη.
Ο Μπραντ Πιτ είχε ζητήσει τη μη δημοσιοποίηση των δικαστικών εγγράφων του διαζυγίου του με την Αντζελίνα Τζολί, ωστόσο αίτημα του απορρίφθηκε από τις δικαστικές αρχές.
Όπως αποφάσισε το δικαστήριο, όλα τα δικαστικά έγγραφα του πολύκροτου διαζυγίου θα δουν το φως της δημοσιότητας.
Ο δικαστής Ρίτσαρντ Μπαρτζ Τζούνιορ του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες απέρριψε το αίτημα του Πιτ, δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου.
Τόνισε ωστόσο ότι θα εξεταστούν αιτήματα για απόκρυψη ειδικών εγγράφων και αυτό επειδή και τα έξι παιδιά του ζεύγους είναι ανήλικα και η υπόθεση για την κηδεμονία τους είναι σε εξέλιξη.
«Το δικαστήριο αναγνωρίζει τα δικαιώματα της ιδιωτικότητας των ανήλικων παιδιών και θα καθοδηγηθεί με γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών», είπε ο δικαστής.
Οι εκπρόσωποι της Τζολί δεν απάντησαν σε τηλεφώνημα ή σε μηνύματα του Reuters που ζητούσαν ένα σχόλιο, ούτε και οι εκπρόσωποι του Πιτ.
Η 41 ετών Τζολί και ο 52χρονος Πιτ, γνωστοί ως Brangelina, ήταν ζευγάρι από το 2005, παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια και ο ξαφνικός χωρισμός τους τον Σεπτέμβριο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.
Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές, έπειτα από ένα περιστατικό μέσα σε ιδιωτικό αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια του οποίου λέγεται ότι ο Πιτ έχασε την ψυχραιμία του μπροστά σε ένα ή περισσότερα παιδιά του.
Τότε εκείνη αποφάσισε ότι “για την υγεία της οικογένειας” πρέπει να ζητήσει διαζύγιο και την πλήρη κηδεμονία των παιδιών. Το ζευγάρι έχει υιοθετήσει τον Μάντοξ, τον Παξ και την Ζαχάρα και έχει τρία βιολογικά παιδιά: την Σιλό Νουβέλ και τα δίδυμα Νοξ Λίον και Βίβιαν Μαρσελίν, όλα τους ηλικίας 8 έως 15 ετών.
Ο Πιτ έχει ζητήσει επίσης την κηδεμονία των παιδιών.
Πηγή: thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Mίλτος Καμπουρίδης: Ο άνθρωπος που έμαθε να παλεύει ξέρει και να χάνει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Στικούδη: Γιατί πήγαν να με συλλάβουν; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Η αδιαφορία και η συναίνεση της ΕΕ στον πόλεμο ισοδυναμούν με συνέργεια
- Entersoftone Impact: Κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της ενέργειας επιλέγουν την υπηρεσία EINVOICING – Ανάμεσά τους και η Μetlen
- Holcim: Η μητρική του Ηρακλής ενισχύει την παρουσία της στην Λατινική Αμερική – Οι επενδύσεις
- Έλον Μασκ: Εισέρχεται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της Βρετανίας



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.