ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγορεί την Ευρωπαϊκή Ενωση για «συνέργεια» στις αμερικανοϊσραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν.
«Η αδιαφορία και η συναίνεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην επίθεση, στις ωμότητες και τις αγριότητες που διαπράττονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ δεν ισοδυναμούν με τίποτε άλλο παρά με συνέργεια», έγραψε στο Χ ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν Ισμαΐλ Μπαγκάι.
Διαβάστε επίσης:
Νότια Κορέα: Εγκρίθηκε επενδυτικό σχέδιο $350 δισ. στις ΗΠΑ στο πλαίσιο συμφωνίας με τον Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Trust Ανδρομέδα: Κέρδη €2,34 εκατ. στο εξάμηνο – Πρόσθετο μέρισμα €0,25 ανά μετοχή
- Μητσοτάκης: Στο Καστελλόριζο το Σαββατοκύριακο για την 83η επέτειο απελευθέρωσης του ακριτικού νησιού
- Χρηματιστήριο: Μικρή υποχώρηση με υψηλό τζίρο – Άλμα 5,45% για Optima και 3,95% για ΔΑΑ, ισχυρή άνοδος για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Κεραμέως: Πάνω από 2.500 θέσεις εργασίας στη μεγαλύτερη «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.