• Gossip

    Η αποκάλυψη του Tim Roth αφήνει το Hollywood άφωνο: Ο παππούς μου βίαζε εμένα και τον πατέρα μου!

    • NewsRoom
    tim

    Tim Roth


    Η σοκαριστική αποκάλυψη του καταξιωμένου Βρετανού ηθοποιού Tim Roth ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Ο ίδιος έχει και στο παρελθόν αναφερθεί στην κακοποίηση που υπέστη ως παιδί, όμως ποτέ δεν είχε αποκαλύψει το όνομα και την ταυτότητα του δράστη.

    Σε συνέντευξή του στον Guardian πρόσφατα αποκάλυψε το σκοτεινό και αποτρόπαιο οικογενειακό μυστικό του. Ο άνθρωπος που στιγμάτισε με τον χειρότερο και πιο αισχρό τρόπο τα παιδικά του χρόνια, δεν ήταν άλλος από τον ίδιο του τον παππού !

    Ο Tim Roth συνέχισε με τις σοκαριστικές αποκαλύψεις, λέγοντας ότι ο ίδιος ήταν το δεύτερο θύμα του παππού του. Ο πρώτος, όπως είπε ο ίδιος ήταν ο πατέρας του.  «Ήταν ένας γα@@@@νος βιαστής. Ήταν ένα τέρας. Αλλά κανείς δεν ήξερε πώς να αντιδράσει τότε. Κανείς δεν ήξερε τι να πει. Για αυτό έφτιαξα το «War Zone», το οποίο μελετά τις αιμομικτικές σχέσεις και το βιασμό στις αγγλικές οικογένειες», ανέφερε ο διάσημος ηθοποιός, αφήνοντας τους πάντες αποσβολωμένους.

    Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Tim Roth έχει προταθεί για Oscar, Χρυσή Σφαίρα ενώ είναι κάτοχος και Βραβείου Bafta (Β’ ανδρικός ρόλος) για την εξαιρετική του ερμηνεία στην ταινία Rob Roy (1995) του Michael Caton-Jones. 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρομάν Πολάνσκι: Απορρίφθηκε εκ νέου η έκδοσή του στις ΗΠΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπος! Ο Κ. Ζουράρις δίνει την καλύτερη απάντηση για τον ΠΑΟΚ και το … Μετρό (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ