• LIFE&STYLE

    George Michael: Bρέθηκε η “χρυσή” κληρονόμος του

    τζορτζ-μαικλ

    George Michael


    Ο George Michael άφησε τον μεγαλύτερο όγκο της περιουσίας του ύψους 105 εκατομμυρίων δολαρίων στην αγαπημένη του μεγάλη αδελφή Μέλανι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική The Sun. 

    Άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντός της 55χρονης αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να αποδεχτεί περίπου 50 εκατομμύρια μετά το θάνατο του θρύλου της ποπ.

    Ο θρύλος της ποπ Τζορτζ Μάικλ
    Ο θρύλος της ποπ George Michael

    Η άλλη αδελφή του George Michael, η 57χρονη Γιόλντα, επίσης αναμένεται να λάβει ένα ποσό από την περιουσία του Μάικλ.

    Η Μέλανι είχε ταξιδέψει μαζί με τον George σε όλο τον κόσμο, όταν ο μικρότερος αδελφός της βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του.

    Ο Τζορτζ Μάικλ με τη μεγαλύτερη αδελφή του Μέλανι
    Ο George Michael με τη μεγαλύτερη αδελφή του Μέλανι

    «Ο George βρισκόταν πολύ κοντά με τις αδελφές του, και αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι πως αυτές πρόκειται να κληρονομήσουν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, ιδιαίτερα η Μέλανι με την οποία είχε πολύ κοντινή σχέση» ανέφερε μια πηγή στη Sun.

    Ο Τζορτζ βρισκόταν πολύ κοντά με τις αδελφές του ανέφερε πηγή στη βρετανική Sun
    Ο Τζορτζ βρισκόταν πολύ κοντά με τις αδελφές του ανέφερε πηγή στη βρετανική Sun

    «Βρισκόταν δίπλα του σε όλα τα μεγάλα ορόσημα της ζωής του. Μέχρι το τέλος. Ο George  μεριμνούσε ιδιαίτερα για την οικογένειά του» σημείωνε η ίδια πηγή.

    Σημειώνεται ότι δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί πότε θα ανοίξει η διαθήκη του μεγάλου σταρ της ποπ.

    Παράλληλα, σε ένα ατελείωτο κυνήγι κληρονομίας των 120 εκατ. δολαρίων έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ώρες συγγενείς, φίλοι και …βαφτιστήρια του George Michael, που διεκδικούν τους κόπους μιας ζωής του διάσημου σταρ της παγκόσμιας μουσικής.

    Τουλάχιστον οκτώ «βαφτιστήρια» και συγγενείς ήταν οι υποψήφιοι “τυχεροί” κληρονόμοι στην αρχή με τεθλιμμένους και συντετριμμένους συγγενείς, χαμένους από χρόνια, να εμφανίζονται και να ζητούν μερίδα από τα χρήματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ είχε ξεσπάσει καβγάς στην οικογένεια του τραγουδιστή καθώς ο ένας έριχνε ευθύνες στον άλλο για την κατάσταση στην οποία είχε φτάσει. Συγγενείς του George Michael μάλιστα αλληλοκατηγορούνται ότι έμαθαν για το θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή από τις ειδήσεις.

    Οπως αποκαλύπτει μάλιστα φίλος του George Michael «Πρόκειται για μία μεγάλη οικογένεια και τώρα οι μισοί κατηγορούν τους άλλους που δεν τον βοήθησαν με τα ναρκωτικά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε».

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Aaron Ramsey: Ο γκαντέμης και οι διάσημοι που πεθαίνουν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: George Michael: Η επική γκάφα για τον θάνατό του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει ο σύντροφος του George Michael, που τον βρήκε νεκρό

     



    ΣΧΟΛΙΑ