• LIFE&STYLE

    Η Andrea Osvart αποκλειστικά στον OTE TV

    • NewsRoom


    Μια αποκλειστική συνέντευξη της συμπρωταγωνίστριας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος», Andrea Osvart, φιλοξενεί η εκπομπή Buzz του OTE TV αυτή την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 20.30 στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1HD.

    Η, ουγγρικής καταγωγής, ηθοποιός, που ακολουθεί διεθνή καριέρα, βρέθηκε στην Αθήνα για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ένας Άλλος Κόσμος», με συμπαραγωγό τον OTE TV και μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Ο Χριστόφορος έβαλε όλη του την ψυχή σε αυτό το φιλμ. Στο σετ των γυρισμάτων ήταν αεικίνητος, πραγματικά ακούραστος. Ως σκηνοθέτης, είναι πολύ απαιτητικός. Ταυτόχρονα όμως είναι και πολύ ανθρώπινος. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό, να δουλέψω με μία ομάδα στην οποία σκηνοθέτης, πρωταγωνιστές και τεχνικοί είναι όλοι μία μεγάλη, καλή παρέα».

    Όσο για τις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο, η Andrea αποκαλύπτει: «Πρέπει να το αποδεχτείς όταν γίνεσαι ηθοποιός ότι θα έχεις και τέτοιες σκηνές. Ποτέ δεν έκανα σαμποτάζ στον ίδιο μου τον εαυτό με σκέψεις ότι δεν θα νιώσω άνετα σε μία ερωτική σκηνή. Μου αρέσει ο Χριστόφορος, θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφος άντρας και αυτό σίγουρα βοηθάει σε τέτοιου είδους γυρίσματα!».

    Η ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος» θα αρχίσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου.



    ΣΧΟΛΙΑ