array(0) {
}
        
    
Menu
0.1%
Τζίρος: 221.93 εκατ.

Χαρδαλιάς από Ίλιον: Παραδόθηκαν οι 2 παιδικές χαρές από τις 8, έργο συνολικού προϋπολογισμού 1,1 εκ. ευρώ

Life & Style

Την άρνησή του να συνεργαστεί με την Κυβέρνηση Σύριζα πληρώνει ο Μ. Σφακιανάκης – Επιστολή στήριξης από τον Νίκο Μαστοράκη

Comments

Ο Νίκος Μαστοράκης σχολιάσε με τον δικό του τρόπο στο facebook την καρατόμηση του Μανώλη Σφακιανάκη.  Μάλιστα στην ανάρτησή του ο Νίκος Μαστοράκης αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση ζητούσε από τον Σφακιανάκη να υποκλέπτει την ηλεκτρονική αλληλογραφία των πολιτικών της αντιπάλων, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει και ότι του ζήτησαν να τους δώσει και τα “τα email του Αναστασιάδη και όλων των κακούργων του Πρώτου Θέματος”, αλλά αυτός αρνήθηκε πεισματικά.

Το γεγονός ότι δεν υπέκυψε στις πιέσεις που δέχτηκε και ότι δεν δέχτηκε να “στειλει επιστολη μετανοίας, στυλ Τσακαλωτου”, είναι για τον Νίκο Μαστοράκη η αιτία της καρατόμησης του άξιου αστυνομικού που συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομά του με τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος και την πάταξη της παιδικής προνογραφίας.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη:

«ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ
Αγαπητέ Μανώλη,
Διάβασα τα κακάσχημα νέα. Η πατρίς ευγνωμονούσα, σε έθεσε σε αποστρατεία. Και δεν φταίει η κυβέρνηση, που με οδύνη αποφάσισε κάτι τέτοιο. Φταις εσύ. Πεισμάτωσες και έβαλες το καθήκον μπροστά από το προσωπικό συμφέρον. Αρνήθηκες, πιθανόν, να υποκλέπτεις για χάρη της Συριζοσυμμορίας, τα email των πολιτικών της αντιπάλων. Το Τσιπροσυμμάζωμα, σου φέρθηκε ευγενέστατα, με μια απλή μετάθεση-προειδοποίηση. Και μετά, χάθηκε ρε άνθρωπε να στείλεις επιστολή μετανοίας, στυλ Τσακαλώτου, και να μείνεις στη θεσούλα σου, με τον μισθουλάκο σου, με δόξα και τιμ’η;
Σου ζήτησαν να τους δώσεις τα email του Αναστασιάδη και ολων των κακούργων του “Πρώτου Θέματος.” Εμ δεν ήταν και σπουδαία δουλειά. Ενα κλικ θα έκανες και θα στέριωνες στην αστυνομία. Πού εσύ! Γαϊδουρινό πείσμα αδερφέ μου. Σαν χαλασμένο λογισμικό που αρνείται να κάνει reboot. Μήπως είχε κι αλλη επιλογή ο φουκαράς ο Γκεμπελπάς; Σου είπε “ξους” και από δω πάνε κι άλλοι. Αντε τώρα να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελφαντας.
Μανώλη, πληρώνεις τα σφάλματά σου. Το μεγαλύτερο και ασυγχώρητο ήταν οτι έκανες καλά τη δουλειά σου. Το αμέσως επόμενο, ήταν ότι η δουλειά σου αναγνωρίστηκε από τον κόσμο. Και το τρίτο οτι δεν έβαλες μυαλό για να υποταχθείς στο Συριζοσύστημα. Ελπίζω, πάντως, φεύγοντας από την υπηρεσία, να πήρες κι ενα σκληρό (δίσκο) με στοιχεία ενοχής για την αλητοσυμμορία που σε παραίτησε.
Αυτά και καλή τύχη, φίλε μου.
ΝΜ
».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O Πρετεντέρης τους κάνει πλάκα. Το άρθρο του στο κόκκινο Βήμα της Κυριακής (ΔΟΛ)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΚΑΪ: Γιατί ο Αλαφούζος επέλεξε τον Γρηγόρη Δ. Δημητριάδη για CEO;
Fakenews το διαζύγιο Μενεγάκη, το εξώδικο και η αγωγή της Άρτεμης Δήμου στο mononews, τι κομίζει ο νέος CEO του ΣΚΑΪ Γρηγόρης Δημητριάδης και η επόμενη ημέρα του video περιεχομένου
Moments: Αυλαία με Γιώργο Καπουτζίδη στον ΑΝΤ1
Πέτρος Κωστόπουλος: Τα λεφτά που ακουμπούσαν πάνω στην Ελένη Μενεγάκη για τοποθέτηση προϊόντος, δεν υπήρχαν (video)
Ελένη Μενεγάκη: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού από τον Μάκη Παντζόπουλο
Mega Stories: Υποκλοπές – Η καταδίκη των 4 και οι αόρατοι εντολείς
Μελέτης Παγώνης: Ποιος είναι ο νέος αγοραστής του Cash or Trash και guru της βιομηχανίας των events
Το ποδοσφαιρικό Netflix της Premier League είναι γεγονός και ίσως αλλάξει για πάντα τα τηλεοπτικά δικαιώματα!
Αμαλία Κωστοπούλου: Αίσιο τέλος! Μετά από 5,5 μήνες μπορεί και πάλι να ταξιδέψει
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Και όμως, δεν το τόλμησα – Τι αποκάλυψε στο Instagram