• Gossip

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου)

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Η μέρα σήμερα είναι γεμάτη υπερβολή και λόγια που έχουν έντονο το στοιχείο του ενθουσιασμού.  Οι συζητήσεις μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από τον έλεγχο, δεδομένου ότι η επιπολαιότητα θα είναι κυρίαρχη. Για μία ακόμα φορά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου πρέπει να είναι προσεχτικοί. Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

    Κριός

    Έχεις πολλά πράγματα στο κεφάλι σου τον τελευταίο καιρό και κάποια τα κυνηγάς χωρίς να βλέπεις αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να τα παρατήσεις τώρα αλλά ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις τακτική. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να πετύχεις τους στόχους σου. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, είναι καιρός να κουβεντιάσεις ανοιχτά για το τι ζητάς από τη σχέση σου και τον σύντροφο σου. Αν δεν είναι αυτό που θέλεις θα πρέπει να σκεφτείς να πάς παρακάτω. Αν πάλι όλα βαίνουν όπως θέλεις, διώξε τις αμφιβολίες και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Οι αδέσμευτοι γίνεστε σήμερα πολύ γοητευτικοί και η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου είναι αρκετά φορτισμένη και οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις χρειάζονται και τη βοήθεια των συνεργατών σου. Συζήτησε μαζί τους για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου.


    Ταύρος
    Η στάση σου σήμερα θα είναι πολύ δυναμική και αποφασιστική απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην κάνεις πίσω νομίζοντας ότι δεν μπορείς να πιέσεις άλλο τα πράγματα. Έχεις τον τρόπο να καταφέρεις ότι βάλεις στο μυαλό σου και έτσι να λύσεις και αρκετά από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις τη σημερινή μέρα πολύ ερωτική. Είτε είσαι μόνος είτε έχεις σχέση φρόντισε να περάσεις μια ρομαντική βραδιά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση, καθώς και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.

    Επαγγελματικά
    Στη δουλειά σου θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σήμερα για να αποφύγεις κάποιες κακοτοπιές που θα προκύψουν και θα σε αναστατώσουν. Έχεις την ικανότητα να τα καταφέρεις περίφημα και να τις προσπεράσεις προς όφελος σου. Απόφυγε μόνο τις οικονομικές συμφωνίες γιατί το ρίσκο είναι μεγάλο και μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

    Δίδυμοι
    Έχεις μπει σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στην ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για αυτό προχώρα μπροστά. Ώρα να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που έχεις για το μέλλον.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, σταμάτα να ασχολείσαι με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς και να παραμελείς τον σύντροφο σου, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, πρέπει να μην μένεις καθόλου στο σπίτι σου, αν θέλεις να δεσμευτείς, γιατί αυτήν την περίοδο έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία.

    Επαγγελματικά
    Στα επαγγελματικά θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά καλό είναι να μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, γιατί η κρίση σου θα είναι μάλλον πάνω από τα συνηθισμένα, αισιόδοξη. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

    Καρκίνος
    Η απογοήτευση θα εναλλάσσεται σήμερα με την ικανοποίηση και τα συναισθήματά σου θα είναι ανάμικτα. Φρόντισε να καταλάβεις τι είναι αυτό που δεν πάει καλά και να μην καταθέτεις τα όπλα σε όσα ζητήματα σε ταλαιπωρούν. Άλλωστε έχεις τις ικανότητες να τα φέρεις όλα εκεί που επιθυμείς. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, βρες το χρόνο να σκεφτείς πως θα κάνεις μια έκπληξη στον σύντροφο σου. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση. Οι αδέσμευτοι, αφήστε χώρο στην Σελήνη από τον Κριό για να σας βοηθήσει και ανοίξτε τα μάτια σας για κάποιο άτομο που πραγματικά σας νοιάζεται.

    Επαγγελματικά
    Στη δουλειά σου οι ικανότητες που έχεις θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση καθώς θα προκύψουν ζητήματα που χρειάζονται την προσοχή σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλή σειρά. Μην τα αφήσεις να πάρουν πάλι την κάτω βόλτα.

    Λέων
    Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον. Ταυτόχρονα όμως απασχολείσαι και με άλλα θέματα, που μέχρι τώρα σταματούν την ανοδική πορεία σου και σε κουράζουν. Να ξέρεις ότι η μέρα θα σου δώσει πολλά πλεονεκτήματα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να προσπεράσεις τα σημερινά εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Προχώρα λοιπόν με πολύ καλό πρόγραμμα και θα δεις στην πορεία με ότι θα ασχοληθείς, θα το πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφο σου και ξεκαθάρισε την θέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, αυτήν την Πέμπτη έχεις κάποιες καλές εξελίξεις σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει το τελευταίο διάστημα.

    Επαγγελματικά
    Στα επαγγελματικά πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

    Παρθένος
    Μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες και σε δυσαρεστούν, αλλά σήμερα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και κοίτα να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία σου.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου. Μίλησε στον σύντροφο σου για τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του και σταμάτα να τα κρατάς όλα μέσα σου – δεν σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τις απόψεις σας για τον τρόπο που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, γιατί βλέπετε ότι οι μέθοδοι σας δεν σας έχουν φέρει ακόμη το επιθυμητό αποτέλεσμα.

    Επαγγελματικά
    Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα έξοδα στα οικονομικά θα συνεχίζονται. Ωστόσο να ξέρεις ότι είναι στο τέλος τους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

    ζώδιαΖυγός
    Πολύ άγχος, πολλή πίεση, πολλές υποχρεώσεις… Δεν είναι και η καλύτερη μέρα η σημερινή Πέμπτη για εσένα γι αυτό να είσαι μετρημένος και εγκρατής σε όλες τις εκφάνσεις των δραστηριοτήτων σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου γιατί θα έχεις την τάση να ξεσπάς σε λάθος άτομα…

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μην παρασυρθείς σε εντάσεις με το ταίρι σου γιατί θα πεις πράγματα που δεν θα μπορείς να διορθώσεις μετά. Αν νομίζεις ότι δεν είσαι πολύ καλά, απόφυγε τις επαφές με άλλα άτομα. Αυτό ισχύει και για τους αδέσμευτους. Καλύτερα μείνετε σπίτι και να διαβάσετε ένα βιβλίο… Δεν χρειάζεται να περιφέρετε τον εκνευρισμό σας γύρω γύρω!

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και παρότι οι πολλές υποχρεώσεις θα σου σπάσουν τα νεύρα, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πρόσεξε τις άσκοπες σπατάλες και μην ανοίγεσαι σε επιπλέον έξοδα. Ήδη έχεις πολλές ανειλημμένες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα, για να μην μπλέξεις μετά.

    Σκορπιός
    Σήμερα μπαίνεις σε διάφορα διλήμματα και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και σκέψου με ηρεμία τι σε συμφέρει καλύτερα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Εν τοιαύτη περιπτώσει έχεις κοντά σου άτομα που σου συμπαραστέκονται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν κάθε στιγμή. Αυτό μην το ξεχνάς…

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα αν αποφασίσεις να ηρεμήσεις κάνοντας μια χαλαρή βόλτα με τον σύντροφο σου μακριά από τα προβλήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να την διώξεις και να βρεις τον άνθρωπο που χρόνια ονειρεύεσαι.

    Επαγγελματικά
    Αν μπορείς να φανείς σήμερα ψύχραιμος στη δουλειά σου θα δείς ότι θα ανταμειφθείς για την υπομονή που δείχνεις αλλά και για την εργατικότητα σου. Μείνε σταθερός και μην κάνεις νέες συμφωνίες για συνεργασίες ή οικονομικές συναλλαγές. Τα έσοδα σου αυξάνονται, μην τα βάλεις πάλι σε κίνδυνο.

    Τοξότης
    Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να λύσεις διάφορα προβλήματα με τη δική τους συμβουλή και συμβολή. Μην αφήσεις την ημέρα να φύγει χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου και χωρίς να φτιάξεις τα πλάνα σου για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα, καθώς η μέρα σε γεμίζει με αισιοδοξία και ερωτισμό. Και αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου βγες από το σπίτι και άφησε τη γοητεία σου να λειτουργήσει ανεξέλεγκτα και να κατακτήσει εύκολα επικείμενους, ερωτικούς στόχους.

    Επαγγελματικά
    Η ενέργειά σου είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και στη δουλειά σου όπου οι κινήσεις που θα κάνεις θα αλλάξουν τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τώρα και σε ενοχλούσαν. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Μείνε σταθερός στο πρόγραμμά σου και τελείωνε με χρέη που έχουν μαζευτεί από το παρελθόν.

    Αιγόκερως
    Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες στρατηγικές κινήσεις, που θα σου λύσουν τα χέρια. Τα προβλήματά σου φτάνουν σε ένα τέλος και όχι μόνα τους… Εσύ είσαι που παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου αποφασιστικά. Έχε το νου σου για να μην παρασυρθείς σε αγχώδεις κινήσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, χρειάζεται λίγη αποστασιοποίηση για να μην τσακωθείς σήμερα με τον άνθρωπό σου. Έχετε και οι δύο προβλήματα που σας φέρουν αντιμέτωπους με πολύ εκνευρισμό και ίσως πείτε μεταξύ σας λόγια που δεν εννοείτε. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου κάνε λίγη υπομονή ακόμα.. και η Σελήνη σήμερα από τον Κριό θα φέρει στο διάβα σου το κατάλληλο άτομο που θα σταθεί επάξια δίπλα σου.

    Επαγγελματικά
    Στη δουλειά σου καλύτερα σήμερα να περάσεις απαρατήρητος γιατί κινδυνεύεις να έρθεις σε προστριβές με συνεργάτες και προϊστάμενους. Κράτησε τα χαρτιά σου κλειστά και φρόντισε τα ζητήματα εκείνα που αφορούν οφειλές και γραφειοκρατικές υποθέσεις. Οικονομικά, συγκρατήσου και μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές, μόνο και μόνο για να καλύψεις το όποιο συναισθηματικό κενό νιώθεις.

    Υδροχόος
    Πολύ καλά νέα σε περιμένουν σήμερα. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου αποδείξουν ότι ο επιμένων νικά. Κι εσύ, η αλήθεια είναι ότι έχεις επιμείνει ιδιαίτερα σε κάποιες καταστάσεις και μάλιστα σε πείσμα των γύρω σου που σε συμβούλευαν να τα παρατήσεις.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα μπορέσεις σήμερα να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις μέσα στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου για να φτιάξεις μια ερωτική ατμόσφαιρα. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά κάνε μια βόλτα και δείξε άφοβα την καλή σου διάθεση. Το χαμόγελό σου θα είναι ακαταμάχητο σε φλερτ και γνωριμίες…

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου έχει ακόμα κάποιες καθυστερήσεις οι οποίες όμως θα τελειώσουν σύντομα και θα μπορείς να χαρείς τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Κινήσου μεθοδικά στα οικονομικά σου για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αμελήσει.

    Ιχθείς
    Τα οικογενειακά «συμβούλια» ευνοούνται σήμερα και εσύ θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Οι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια ζητήματα. Άλλωστε η μέρα είναι γεμάτη από αναπάντεχες καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Λύσε όσα περισσότερα θέματα μπορείς ώστε να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται τις ημέρες που ακολουθούν.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, πέρασε καλά και απαλλαγμένος από το άγχος, κάνε όμορφα και δημιουργικά πράγματα με τον σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη τόσο εσύ όσο και αυτός. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για να γνωρίσετε κάτι ενδιαφέρον. Το νου σας λοιπόν…

    Επαγγελματικά
    Στη δουλειά σου θα μπορέσεις σήμερα να βρεις απαντήσεις σε θέματα που έμεναν άλυτα εδώ και καιρό. Μάλιστα θα σου έρθουν σαν επιφοίτηση κάποιες σκέψεις που θα λειτουργήσουν καταλυτικά για τις λύσεις των προβλημάτων σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Οι προσωπικές αγορές μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμα.

    Πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλιοφάνεια και άνοδος θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόβλεψη

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Τατιάνα Στεφανίδου: Ο άγνωστος πρώτος γάμος, το ξύλο και η ανορεξία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Οι άγνωστες φωτογραφίες με τον πρώτο της σύζυγο, Σταύρο



    ΣΧΟΛΙΑ