ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας από τους παίκτες του Survivor, που έχει ξεχωρίσει ήδη στην καρδιά του κοινού είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο 34χρονος που είναι προπονητής θαλάσσιου σκι, έχει κερδίσει και τους συμπαίκτες του.
Αξιοσημείωτο είναι πως έχει μεταφερθεί στην ομάδα των Διασήμων και έχει ξεχωρίσει ακόμη και εκεί, ενώ έχει γίνει ενεργό μέλος της ομάδας.
Ωστόσο, αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό όμως είναι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε από το 2004 έως το 2010 σε Ολυμπιακό Βόλου, ΑΣ Ρόδου και Εθνικό Αστέρα.

Μάλιστα έχει καταγράψει και ενεργή συμμετοχή στη Β’ Εθνική την περίοδο 2004-2005. Ωστόσο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, καθώς αγωνίστηκε σε ομάδα που είχε εμπλοκή σε στημένο παιχνίδι. Παρά τα όσα συνέβησαν ο 34χρονος δεν αντιμετώπισε κάποιο πιο σοβαρό πρόβλημα με το νόμο.
Πλέον ζει μόνιμα στην Σκιάθο και είναι προπονητής θαλάσσιου σκι. Παράλληλα, ασχολείται με το Tae kwon do και το kick boxing.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος που παντρεύτηκε κρυφά τρίτη φορά (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθήνα: 10 must στέκια στο Παγκράτι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη Independent: Εταιρεία – μαϊμού νοίκιαζε πολυτελείς βίλες στις Κυκλάδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Επεισόδια σε πορεία 150 ατόμων – Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν
- ΟΠΕΚ+: «Ναι» στο πάγωμα της παραγωγής πετρελαίου τον Μάρτιο παρά τις υψηλές τιμές του Brent
- Παπασταύρου: «Από σήμερα το πορτοκαλί τιμολόγιο για τις επιχειρήσεις»
- Προειδοποίηση Χαμενεΐ σε ΗΠΑ: «Επίθεση στο Ιράν θα εξελιχθεί σε περιφερειακό πόλεμο»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.