• LIFE&STYLE

    Πόλεμος ανάμεσα στην Αρναούτη και την οικογένεια Παντελίδη

    παντελης παντελιδης αθηνα παντελιδου


    Στα άκρα φθάνει η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια Παντελίδη και τα δυο κορίτσια που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου.

    Ως γνωστόν, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κινείται πλέον δικαστικά εναντίον της Φρόσως Κυριάκου, αφού η οικογένεια έχει, πλέον, στα χέρια της αποδείξεις ότι βάσει των οποίων κινείται πλέον εναντίον της Φρόσως Κυριάκου με μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

    Η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, επιμένει πως δεν ήταν ο γιος της στο τιμόνι, αλλά η Φρόσω Κυριάκου. Κατηγορεί, δε, τη Μίνα Αρναούτη ότι έχει πει ψέματα στις καταθέσεις της και η μεταξύ τους σύγκρουση μοιάζει να βγαίνει εκτός ελεγχου.

    Το απόγευμα του Σαββάτου, η Μίνα Αρναούτη έκανε μια ανάρτηση-επίθεση στην Αθηνά Παντελίδου, όπου έγραφε τα εξής: «Προσπαθεί να αγοράσει αξιοπρέπεια και σεβασμό και νομίζει ότι τα κέρδισε!!! Πολλοί μπορούν να κερδίσουν… εγώ όμως θα νικήσω! #δεν_θα_κερδίσω_θα_νικήσω».

    Οπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο Διαδίκτυο έδωσαν και πήραν. Η Μίνα Αρναούτη αποφάσισε να επιστρέψει ξημερώματα Κυριακής με νέα ανάρτηση που συγκέντρωσε διαφορετικά σχόλια. Η 30χρονη κοπέλα ποζάρει με ένα sexy φόρεμα καθισμένη σε μια λευκή σκάλα… Ιδού:

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ.Σαμαράς – Κ.Κομματά: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ στην πρώτη κοινή τους φωτογραφία (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Γροθιές στα 35.000 πόδια “προκάλεσαν” αναγκαστική προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Η περιπέτεια υγείας του Ματέο που χάλασε τις διακοπές τους στις Σεϋχέλλες



    ΣΧΟΛΙΑ