• Gossip

    Νεκρός 28χρονος ηθοποιός – Τον πυροβόλησαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

    ταινία


    Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στα γυρίσματα του video clip διάσημου συγκροτήματος, όταν 28χρoνος ηθοποιός έπεσε νεκρός από πυρά. Η αστυνομία, που κλήθηκε να διαλευκάνει την υπόθεση, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

    Η αστυνομία κλήθηκε τα ξημερώματα σε ένα από τα πιο γνωστά clubs του Μπρίσμπεϊν, στην Αυστραλία, όπου το συγκρότημα Bliss n Eso γύριζε το νέο του video clip.

    «Επιβεβαιώνουμε τον θάνατο ενός άνδρα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Το συγκρότημα δεν ήταν στο σημείο τη στιγμή της τραγωδίας. Η ομάδα παραγωγής συνεργάζεται με την αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες», αναφέρει ανακοίνωση του συγκροτήματος.

    club nekros

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Johann Ofner δέχθηκε πυρά στο στήθος και εξέπνευσε επί τόπου, παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον κρατήσουν στη ζωή.

    JOHAN OFNER

    Το περιστατικό καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, καθώς οι πυροβολισμοί ήταν μέρος του video clip και τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν… γεμάτα, αντί για άδεια.

    «Ήταν μία σκηνή στην οποία συμμετείχαν πολλοί ηθοποιοί. Δεν μπορώ να σας πως γιατί τα όπλα ήταν γεμάτα, είναι κάτι το οποίο ερευνάται», είπε σε δημοσιογράφους ο επικεφαλής των ερευνών, προσθέτοντας ότι ακόμα παραμένει άγνωστο αν ο θανάσιμος τραυματισμός του 28χρονου ήταν ατύχημα ή όχι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια Ελληνίδα ηθοποιός έχει πάρει 200 φορές το μέσο μισθό; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Το Σαββατοκύριακο στην Άνδρο με τις κόρες της (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Δευτέρα 23 Ιανουαρίου)



    ΣΧΟΛΙΑ