• LIFE&STYLE

    Φίλιππος Λαιμός-Μαριάννα Γουλανδρή: Ο γάμος της χρονιάς και των 2.000.000 ευρώ

    Γουλανδρή - Λαιμός


    Δεν έχουν κοπάσει ακόμη τα σχόλια για τον γάμο της χρονιάς – ο Φίλιππος Λαιμός παντρεύτηκε την Μαριάννα Γουλανδρή – το περασμένο Σάββατο στο Λονδίνο.

    Γουλανδρή - Λαιμός

    Και πώς να κοπάσουν, αφού οι άνω των εξακοσίων προσκεκλημένοι έζησαν ένα παραμυθένιο τριήμερο που κόστισε σύμφωνα με πληροφορίες στις δύο οικογένειες, δύο εκατομμύρια ευρώ.

    Δεν ήταν μόνο οι πολύ ηχηρές παρουσίες – οι καλεσμένοι ήρθαν από Ελλάδα, ΗΠΑ, Μονακό, Γαλλία, Ελβετία κ.α. – αλλά και η glam πολυτέλεια που κυριάρχησε στα pre και after wedding parties.

    Γουλανδρή - Λαιμός

    Στο μυστήριο που τελέστηκε με κάθε επισημότητα στον ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, η Μαριάννα Γουλανδρή έλαμπε μέσα στο νυφικό της, δημιουργία του Valentino.

    Οι φήμες λένε ότι ο ίδιος ο μετρ της μόδας, έλεγξε σχολαστικά τις τελευταίες λεπτομέρειες την περασμένη Παρασκευή στο Λονδίνο, όπου αφίχθη σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν με lear jet που νοικιάστηκε ειδικά για την περίπτωση.

    Στη πρώτη σειρά των προσκεκλημένων στην εκκλησία, δέσποζαν τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας και η αδερφή του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, βασίλισσα τις Ισπανίας, Σοφία.

    Γουλανδρή - Λαιμός

    Το γαμήλιο δείπνο παρατέθηκε στο εντυπωσιακό Syon House Park, όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν υψηλά, και οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα συγκλονιστικό μενού.

    Τις λεπτεπίλεπτες γεύσεις συνόδευαν εξαιρετικά κρασιά ελληνικής και γαλλικής παραγωγής, ενώ ο στολισμός ήταν συγκλονιστικός, παραπέμποντας σε ένα ονειρικό δάσος.

    Τα λευκά και ροζ τριαντάφυλλα κυριάρχησαν στον χώρο, ενώ το art de la table στα μακρόστενα τραπέζια των πενήντα ατόμων ήταν εκπληκτικό.

    gamos 9

    Η πίστα ήταν ολόκληρη καλυμμένη με καθρέφτες ενώ το ζευγάρι αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στον χώρο από μέλη των οικογενειών Βαρδινογιάννη, Λαιμού, Γουλανδρή, Οικονόμου, Εμπειρίκου και άλλων ισχυρών επιθέτων.

    Η μητέρα της νύφης κ. Χριστιάνα Γουλανδρή και ο σύζυγός της Γιώργος – εγκατεστημένοι χρόνια στο Λονδίνο – δεν προλάβαιναν να δέχονται συγχαρητήρια, όπως και οι γονείς του Φίλιππου, Νικόλας και Ειρήνη Λαιμού.

    Γουλανδρή - Λαιμός

    Σε ένα τεράστιο video wall προβλήθηκαν στιγμές από την ζωή του ζευγαριού υπό τους ήχους ενός τραγουδιού από την ταινία η «Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων», το οποίο προκάλεσε συγκίνηση και επιφωνήματα ενθουσιασμού από κάποιους εκ των εκατοντάδων καλεσμένων.

    Το κέφι στην βραδιά απογειώθηκε όταν στην σκηνή ανέβηκε ο πολύς Nile Rogers – ιδρυτικό μέλος των Chic – με την μπάντα του, ο οποίος έπαιξε πασίγνωστες επιτυχίες από τα 80’s και τα 90’s κυρίως.

    Γουλανδρή - Λαιμός

    Όλοι σχεδόν οι προσκεκλημένοι στην γαμήλια τελετή έδωσαν το παρόν και στα δύο πάρτι που έλαβαν χώρα το ένα πριν και το άλλο την επομένη του μυστηρίου.

    Την Παρασκευή το βράδυ η πρόσκληση ήταν στο ιδιωτικό κλαμπ Annabel’s, που μεταμορφώθηκε με ειδική διακόσμηση για το συγκεκριμένο event.

    gamos 10

    Οι κρεμαστές αψίδες με τα λουλούδια, τα εκατοντάδες κεριά και οι ιδιαίτεροι φωτισμοί δημιούργησαν ένα παραμυθένιο σκηνικό για τους προσκεκλημένους που διασκέδασαν – ειδικά οι νεώτεροι – μέχρι τις μικρές ώρες.

    Την Κυριακή το gathering ήταν για να απολαύσουν όλοι τα μεθεόρτια του γάμου της χρονιάς, που ένωσε δύο από τις πλέον εύρωστες οικονομικές δυναστείες της χώρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Γιώργος Μαυρίδης μάζεψε 11.986 ευρώ για άρρωστα παιδιά «χτυπώντας» τατουάζ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος “πέταξε” εκτός Eurovision τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αιχμές Αρναούτη για την οικογένεια Παντελίδη: Το πρόβλημά τους είναι να πάρουν την αποζημίωση



    ΣΧΟΛΙΑ