ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ήπειρο τελικά και όχι στο Ηράκλειο όπως ακούστηκε περνάει το τριήμερο της η Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα, η δημοφιλής παρουσιάστρια την Κυριακή των Αποκριών πήγε για rafting!
https://www.instagram.com/p/BQ-epaEBF_A/?taken-by=elenimenegaki
Η Ελένη ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία στην οποία αποκάλυψε πως είναι μαζί με την οικογένειά της.
https://www.instagram.com/p/BQ-hy-_BK3u/?taken-by=elenimenegaki
Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη επανήλθε στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο ακόμη εικόνες, αυτή τη φορά από το φουσκωτό και σχολίασε: «Καλή Σαρακοστή από τα πανέμορφα χωριά της Ηπείρου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Κυριακή 26 Φεβρουαρίου)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθηνά Ωνάση: Έτσι εκδικείται τον Αλβάρο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με την κόρη της Λάουρα από τις Μαλδίβες που σπάει το Ιnstagram!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παγκόσμια βουτιά στις αγορές στη σκιά της επιβολής των δασμών του Τραμπ
- Κτήμα Λαζαρίδη: Αιτιολογημένη η γνώμη του ΔΣ – Δίκαιο το προσφερόμενο αντάλλαγμα των 2,18 ευρώ ανά μετοχή
- Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη η γυναίκα με το καροτσάκι που έψαχνε η ΕΛΑΣ για το νεκρό κοριτσάκι
- Θεσσαλονίκη- Μ. Σκορδίλης, καθηγητής σεισμολογίας ΑΠΘ: «Πιθανή η εκδήλωση του φαινομένου ντόμινο μετά τον σεισμό στην Καμτσάκα»
