• LIFE&STYLE

    Leonardo di Caprio: Μετά από 22 χρόνια κατάφερε να σηκώσει το Oscar

    • NewsRoom


    Ο Leonardo di Caprio κατάφερε να βγει μεγάλος νικητής της χθεσινής 88ης απονομής των Oscars και να φύγει με το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Ο ηθοποιός που έχει προταθεί για Oscar άλλες τέσσερις φορές τελικά βγήκε νικητής της μεγάλης βραδιάς.

    Όλοι ανέμεναν με κομμένη την ανάσα για να δουν την λίστα των νικητών και των χαμένων, και κυρίως αν θα καταφέρει να κατακτήσει ένα βραβείο Oscars και ο αδικημένος των βραβείων Leonardo di Caprio.

    Φυσικά αυτό που περίμεναν όλοι ήταν να δουν επιτέλους να γελάσει το “χειλάκι” του, καθώς εκτός της φετινής του νίκης, ακόμη τέσσερις φορές έχει φτάσει στην πηγή και δεν έχει καταφέρει να “πιει” νερό. Φέτος ήταν η τυχερή χρονιά του σταρ καθώς κατάφερε να αποσπάσει, πέφτωντας μέσα στα προγνωστικά, το χρυσό αγαλματίδιο. O Leonardo di Caprio πήρε το βραβείο Oscar α’ αντρικού ρόλου για την ταινία ” The Reverant”, νικώντας τους αντιπάλους του.

     

    Η ταινία προτάθηκε για 12 Oscars που μαζί με το βραβείο του di Caprio απέσπασε και το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας που κατέκτησε ο σπουδαίος σκηνοθέτης της ταινίας Alejandro Gonzales Innarritu.

    Ο Leonardo di Caprio κατάφερε τελικά μετά από την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλε στην ταινία που του χάρισε το πολυπόθητο βραβείο, παλεύοντας και επιβιώνοντας από μια μάχη με αρκούδα, κατάφερε τελικά να βγει και μεγάλος νικητής της βραδιάς. Ακόμη, όταν ο ίδιος ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο φίλησε την αρκούδα, τον σύμμαχο του στην κατάκτηση του πολυπόθητου βραβείου.

    Άλλες φορές που ο di Caprio είχε επίσης  προταθεί για βραβείο Oscar για τους ρόλους του στις ταινίες ” Whats Eating Gilbert Grape” ήδη από το 1994, στο ” The Aviator” το 2004, το 2007 για το ” Blood Diamond”, και το 2013 για την εξαιρετική του ερμηνεία στο “The Wolf of Wall Street”.



    ΣΧΟΛΙΑ