• City Stories

    Πωλείται η έπαυλη που αγόρασε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μετά τον «Τιτανικό» (pics)

    • NewsRoom


    Την εντυπωσιακή έπαυλη που αγόρασε στο Λος Άντζελες το 1997 με την αμοιβή του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην αγαπημένη ταινία «Τιτανικός» αποφάσισε να πουλήσει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

    Επενδυτής εδω και καιρό ο Ντι Κάπριο, ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων, αποφάσισε να πουλήσει μια από τις πιο όμορφες επαύλεις που διαθέτει. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Variety, ο 43χρονος ηθοποιός πωλεί ένα μεγάλο σπίτι έκτασης 330 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο είχε αγοράσει για 770.000 δολάρια. Σήμερα η τιμή του έχει υπερδιπλασιαστεί, καθώς ο Ντι Κάπριο ελπίζει να αποκομίσει 1,749 εκατομμύρια δολάρια.

    Πολυτέλεια και παράδοση

    Η απλή, ισπανικού στιλ κατοικία, αλλά πλήρως εξοπλισμένη, κατασκευάστηκε στο Σίλβερ Λέικ, στις αρχές της δεκαετίας του 1930 και έχει διατηρήσει το αρχικό της ύφος. Στο εσωτερικό υπάρχουν μεγάλες ξύλινες σκαλιστές πόρτες, δοκοί στο ταβάνι, ένα παλιό τζάκι και κατάλευκοι τοίχοι.

    Η τραπεζαρία έχει παλιό κομψό ξύλινο πάτωμα. Η τεράστια κουζίνα έχει επενδυθεί με λευκά και μπλε κεραμικά πλακάκια. Το σπίτι διαθέτει επίσης βιβλιοθήκη, αρκετές τουαλέτες μια από τις οποίες είναι «ντυμένη» με πράσινο σμαραγδί πλακάκι, και τέσσερα υπνοδωμάτια.

    Ο μέλλων ιδιοκτήτης θα έχει επίσης μια εξωτερική πισίνα και ένα τεράστιο κήπο, καθώς το μικρό αυτό κόσμημα χτίστηκε σε οικόπεδο 60 και πλέον στρεμμάτων.

    Leonardo Di Capro. Aπό την ταινία ο Λύκος της Wall Street

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρόμος για τους Μπέκαμ: Εισβολή μασκοφόρων στην έπαυλή τους (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εσείς πόσα Bitcoin θα δίνατε για μία έπαυλη στο κέντρο της Νέας Υόρκης; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πουλά την ονειρική της έπαυλη στο Μαϊάμι η Σακίρα! «Kόβουν την ανάσα» οι φωτογραφίες



    ΣΧΟΛΙΑ