• Media

    Στο κόκκινο χαλί των Καννών Μπραντ Πιτ-Λεονάρντο Ντι Κάπριο

    Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ


    Άστραψαν τα φλας για Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο

    Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών έκανε η νέα κινηματογραφική ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» (Κάποτε… στο Χόλιγουντ) με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

    Όλα τα βλέμματα ήταν πάνω στους δύο σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι περπάτησαν το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ κάνοντας όλους να παραμιλούν.

    Μετά το τέλος της ταινίας, η οποία έλαβε διθυραμβικά σχόλια, οι τυχεροί θεατές, που είδαν πρώτοι το φιλμ, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και καταχειροκρότησαν το καστ και την παραγωγή επί 7 συνεχόμενα λεπτά!

    Η ταινία του Ταραντίνο κάνει πρεμιέρα στις Κάννες στην επέτειο των 25 χρόνων από την προβολή του «Pulp Fiction» που χάρισε στον σκηνοθέτη τον Χρυσό Φοίνικα.

    Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης έβαλε όρο απαράβατο σε όσους παρακολούθησαν την πρεμιέρα, να μην διαδώσουν το στόρι της, ενώ δημοσίευσε στις επίσημες σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της νέας του ταινίας, ανοιχτή επιστολή προς τους θεατές στις Κάννες καλώντας τους να μην κάνουν spoilers μετά την προβολή.

    Ήδη έχει δημιουργηθεί και hashtag #NoSpoilersInHollywood, ωστε να μην χαλάσει κάποιος την έκπληξη και οι θεατές μάθουν κάτι για την ταινία πριν τη δουν στον κινηματογράφο.

    Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μαργκο Ρόμπι, Κουέντιν Ταραντίνο, Ντανιέλα Πικ, Μπραντ Πιτ

    Σημειώνεται ότι το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» είναι η τελευταία ταινία, στην οποία συμμετέχει ο αξέχαστος Λουκ Πέρι, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό.

    Η ταινία τοποθετείται τη δεκαετία του ‘60 στο Χόλιγουντ, κατά τη διάρκεια των φόνων του Τσάρλς Μάνσον.

    Το νέο trailer από τις Κάννες:



    ΣΧΟΛΙΑ