• LIFE&STYLE

    Lady Gaga: Σε οικειοθελή καραντίνα για τον κορονοϊό – «Σε αγαπώ κόσμε, θα τα καταφέρουμε μαζί»

    Lady Gaga


    Μήνυμα ενότητας, αγάπης και αυτοαπομόνωσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού έστειλε η Lady Gaga.

    Η βραβευμένη με Όσκαρ και Grammy τραγουδίστρια εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός, COVID-19, θέλησε να ενθαρρύνει τον κόσμο να δείξει καλοσύνη, συμπόνια και αλληλοϋποστήριξη.

    Παράλληλα, ζήτησε από όλους να παραμείνουν στο σπίτι τους προληπτικά και να μην βρίσκονται γύρω από ηλικιωμένους ανθρώπους.

    «Μίλησα με κάποιους γιατρούς και επιστήμονες. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για όλους αυτή τη στιγμή, αλλά το πιο συνετό και υγιές πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να μπούμε σε αυτοαπομόνωση και να μην βρισκόμαστε γύρω από ανθρώπους ηλικίας άνω των 65 ετών και σε μεγάλες παρέες.

    Μακάρι να μπορούσα να δω τους γονείς μου και τις γιαγιάδες μου αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πιο ασφαλές να μην το κάνω για να μην τους κολλήσω, σε περίπτωση που το έχω. Γι’αυτό περνάω χρόνο στο σπίτι με τα σκυλάκια μου.

    Σε αγαπώ κόσμε, θα τα καταφέρουμε μαζί. Εμπιστεύσου με, μίλησα με την Θεά -είπε ότι όλα θα πάνε καλά», έγραψε στο Instagram η Lady Gaga, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια likes.

    «Όλο αυτό μας υπενθυμίζει, νομίζω, τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι είμαστε και ότι πρέπει να είμαστε μια παγκόσμια ευγενική ενωμένη κοινότητα.

    Δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς καλοσύνη. Και ο κορονοϊός δεν είναι προκατειλημμένος. Η σκέψη μου για σήμερα είναι να αποδεχτούμε ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσουμε ανίσχυροι και ότι δεν έχουμε τον έλεγχο, αλλά μπορούμε να γεμίσουμε αυτό το κενό με καλοσύνη και να γίνουμε κομμάτι της λύσης ενός παγκόσμιου προβλήματος. Τότε θα πάρουμε και πάλι τον έλεγχο.

    Μπορούμε να δημιουργήσουμε την ίαση μαθαίνοντας πώς να είμαστε ευγενικοί και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και τον ίδιο μας τον εαυτό σε αυτό το διάστημα», έγραψε σε νεώτερο post.



    ΣΧΟΛΙΑ