• Κοινωνία

    Σπύρος Μπιμπίλας μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη: «Λυπάμαι Δημήτρη»

    • NewsRoom

    Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, εξέρχεται από το κτήριο της εισαγγελίας πρωτοδικών μετά από την κατάθεση του, με την ιδιότητα του μάρτυρα, ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών. Αθήνα, Δευτέρα 22 Φεβρυαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ


    Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη για το αδίκημα, σε βαθμό κακουργήματος, του βιασμού κατά συρροή.

    Στο απολογητικό υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι αυτή η υπόθεση είναι μια καλά στημένη σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) εναντίον του, ρίχνοντας τα βέλη του στον πρόεδρό του Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο χαρακτήρισε «μέτριο ηθοποιό».

    Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στο Facebook μετά την απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελίας:

    «Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή… μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια….

    Πρόσφατα, εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης…

    Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας… Λυπάμαι Δημήτρη».

    Δείτε την ανάρτησή του:

    Διαβάστε επίσης:

    Στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης

    Υπόθεση Λιγνάδη: «Δεν γνωρίζουμε κάτι για την ουσία, δεν ξέρουμε γιατί μας πρότειναν ως μάρτυρες υπεράσπισης»

    Αθώος δηλώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης – Διαβάστε ολόκληρο το υπόμνημά του στην ανακρίτρια



    ΣΧΟΛΙΑ