• LIFE&STYLE

    Λαχταριστό σοκολατένιο κέικ: Το νέο απόλυτο trend για το πρωινό γεύμα

    • NewsRoom
    cake


    Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις των κέικ και της σοκολάτας! Δυναμική είσοδο στο πρωινό γεύμα θα κάνει σύμφωνα με τους ειδικούς επί της διατροφής το κέικ! Το υπέροχο γλυκό στην πιο σοκολατένια εκδοχή του θα αποτελέσει το απόλυτο διατροφικό trend για το 2017! 

    Σύμφωνα με την  Liz Moskow, υπεύθυνη του τμήματος μαγειρικής για την διαφημιστική εταιρεία Sterling-Rice Group, το 2017 θα είναι η χρονιά του κέικ σοκολάτας, το οποίο και αναμένεται να σερβίρεται μάλιστα και σε πολλά καταστήματα.

    KEIK 2

    Η εταιρεία στην οποία εργάζεται η Moskow ασχολείται με τη διαφημιστική στρατηγική πολλών γνωστών εταιρειών, όπως είναι η Kellogg’s και η Heinz, δήλωσε στο Food Business News ότι ακόμη και τα εστιατόρια που σερβίρουν πρωινό και brunch, σύντομα θα συμπεριλάβουν και μενού με επιδόρπια.

    Δύο πρόσφατες μάλιστα μελέτες επεσήμαναν τα οφέλη που έχει το κακάο, τονίζοντας ότι ο κόσμος θα βρει τόσο το νέο trend όσο και τα οφέλη του κακάο, ως μία δικαιολογία για να απολαύσει την αγαπημένη του σοκολάτα χωρίς ενοχές!

    chocolate_cake

    Παράλληλα μία ακόμη έρευνα από το Tel Aviv University, αυτή τη φορά, ανέφερε πως το να τρως επιδόρπιο στο πρωινό μπορεί να συμβάλει στη μείωση βάρους καθώς ελαττώνει την έντονη επιθυμία να καταναλώσεις γλυκό κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης μέρας!

    87150219_33493_cake_ygro_cake_me_sokolata___pralina_fountoukiou

    Βέβαια καλό θα ήταν να μην το παρακάνουμε καθώς το κακάο αυτομάτως γίνεται πολύ παχυντικό όταν προσθέσουμε κάποια υλικά όπως ζάχαρη ή άλλα λιπαρά!

    Η διαιτολόγος Alison Hornby, δήλωσε στην ιστοσελίδα NHS Choices, ότι το κακάο διαθέτει μία σειρά από οφέλη για την υγεία αλλά το να τρως σοκολάτα δεν είναι και τόσο καλό καθώς έχει υψηλά ποσοστά λιπαρών και ζάχαρης κάτι που αποτελεί ανθυγιεινή επιλογή!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπορούν η σαμπάνια, η σοκολάτα και τα πικάντικα τρόφιμα να μας χαρίζουν την μακροζωία;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πουλάνε” τρελά ακόμα και από τον άλλο κόσμο! Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι νεκροί celebrities

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

     

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036

     



    ΣΧΟΛΙΑ