• LIFE&STYLE

    Κρις Νοθ: Ο Mr Big κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

    • NewsRoom
    Κρις Νοθ

    Κρις Νοθ


    Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο Κρις Νοθ, γνωστός για τον ρόλο του Mr Big στο Sex and the City, που συμπρωταγωνιστεί δίπλα στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

    Δύο γυναίκες που δεν κατονομάζονται (χρησιμοποιούν ψευδώνυμα) ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν από τον ηθοποιό στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, το 2004 και το 2015. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, και οι δύο είπαν ότι η επιστροφή του Νοθ στο revival της σειράς πυροδότησε αναμνήσεις από τις εμπειρίες τους μαζί του.

    Η μία από τις γυναίκες, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Ζόι», είπε ότι ήταν 22 ετών όταν γνώρισε τον Νοθ, το 2004 ενώ εργαζόταν για μια εταιρεία που συνεργαζόταν με διασημότητες.

    Υποστήριξε ότι εκείνος την προσκάλεσε στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών όπου διέμενε και αργότερα την φίλησε και έκανε σεξ μαζί της παρά τη θέλησή της.

    Η δεύτερη γυναίκα, η «Λίλι», ήταν σερβιτόρα σε κλαμπ της Νέας Υόρκης όταν ο Νοθ της ζήτησε να βγουν ραντεβού, το 2015. Αργότερα πήγε στο διαμέρισμά του και έκαναν σεξ, αλλά έφυγε αισθανόμενη «σαν να την έχουν βιάσει».

    Καμία από τις δύο γυναίκες δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία εκείνη την περίοδο.

    Αρνείται τις κατηγορίες ο Κρις Νοθ

    Ο Κρις Νοθ υποστηρίζει ότι οι επαφές που είχε με τις δύο γυναίκες ήταν συναινετικές.

    «Οι κατηγορίες σε βάρος μου από άτομα που συνάντησα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Το ‘όχι’ σημαίνει πάντα ‘όχι’ και αυτή είναι μια γραμμή την οποία δεν περνώ. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές», ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

    Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Κρις Νοθ στο And Just Like That
    Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Κρις Νοθ στο And Just Like That

    «Είναι δύσκολο να μην αναρωτηθείς για το χρονικό διάστημα που εμφανίζονται αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω στα σίγουρα γιατί εμφανίστηκαν τώρα, όμως ξέρω αυτό: δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες», πρόσθεσε ο 67χρονος Νοθ.

    Διαβάστε επίσης:

    Πώς το νέο επεισόδιο του Sex and the City προκάλεσε βουτιά στην μετοχή της Peloton

    Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε ο Στάνφορντ του Sex and the City

    Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι φοράει τα καλά του για τα Χριστούγεννα – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 20-23/12



    ΣΧΟΛΙΑ