• LIFE&STYLE

    Κούστας-Μέρμηγκα: Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο και η παραμυθένια βάφτιση (pics)

    • NewsRoom

    Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα


    Σε πελάγη ευτυχίας πλέει, εδώ και ένα μήνα, ο Δρ. Γιάννης Κούστας, με τη σύζυγό του Δήμητρα Μέρμηγκα, καθώς κρατούν πλέον στα χέρια τους τη μονάκριβη κόρη τους, καρπό ενός μεγάλου έρωτα, για τον οποίο έχουν χυθεί τόνοι μελάνι.

    Ο εφοπλιστής, πατέρας πέντε παιδιών, περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία την τρίτη του κόρη, γι’ αυτό και όπως λέγεται δαπάνησε ουκ ολίγα χρήματα για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, αγόρασε κούνιες, ρούχα και παιδικά έπιπλα από τους πιο ακριβούς και γνωστούς οίκους της Γαλλίας και της Ιταλίας, με το ροζ και το άσπρο χρώμα να κυριαρχούν, ενώ τον έναν τοίχο του δωματίου στολίζει μια υπέροχη τοιχογραφία με θέμα μια ζούγκλα με πολλά ζωάκια.

    Πηγή φωτογραφιών: marieclaire.gr

    Ο ευτυχής πατέρας, εκτός από τη μικρή του κόρη, φροντίζει και τη σύζυγό του, για την οποία έχει παραγγείλει ένα μεγαλοπρεπές δώρο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια της.

    Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, που έχουν δει τη νεογέννητη κόρη τους, λένε πως η μικρή μοιάζει και στους δυο γονείς, ενώ όσοι βρέθηκαν στο μαιευτήριο «Μητέρα» για να συγχαρούν το ζευγάρι δοκίμασαν υπέροχα ροζ cupcakes και απόλαυσαν ένα ποτήρι πανάκριβης σαμπάνιας.

    Πηγή φωτογραφιών: marieclaire.gr

    H γέννηση της κόρης και η σουίτα των 15.000 ευρώ

    Η πανέμορφη μανούλα εισήχθη την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στο μαιευτήριο «Μητέρα» όπου και έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι τους, που ήρθε στον κόσμο με προγραμματισμένη καισαρική τομή, με τη φροντίδα του γυναικολόγου-μαιευτήρα Νικόλαου Λινάρδου.

    Πηγή φωτογραφιών: marieclaire.gr

    Για τη φροντίδα μητέρας και κόρης, ο ευτυχής πατέρας φρόντισε φυσικά να εξασφαλίσει την καλύτερη σουίτα του μαιευτηρίου, τη σουίτα 700, με κόστος πολύ άνω των 15.000 ευρώ τη βραδιά. Μια σουίτα που γέμισε λουλούδια, δώρα και, το σημαντικότερο, χαμόγελα ευτυχίας, σχετικά απομονωμένη από τους υπόλοιπους χώρους, ώστε να μπορούν οι ευτυχισμένοι γονείς να απολαύσουν την ολοκλήρωση της ευτυχίας τους, τις πρώτες στιγμές με το κοριτσάκι τους.

    Πηγή φωτογραφιών: marieclaire.gr

    Με συνολικό εμβαδόν 90 τμ και θέα στο Ψυχικό, η Προεδρική Σουίτα 700 έχει δύο εισόδους (η μία πιο απομονωμένη) με πρόσβαση στον ανελκυστήρα.  Διαθέτει μικρό καθιστικό, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένο γραφείο, κουζίνα και δύο μπάνια. Το ένα μπάνιο βρίσκεται μέσα στην κρεβατοκάμαρα του ασθενή ενώ το δεύτερο βρίσκεται δίπλα στο σαλόνι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.  Διαθέτει τρεις τηλεοράσεις με DVD και σύνδεση στα κανάλια της συνδρομητικής τηλεόρασης Nova. Έχει εγκατεστημένα ηλεκτρονικό υπολογιστή iMac με πρόσβαση σε ασύρματο Internet (WiFi), πολυμηχάνημα (εκτυπωτή, φαξ, scanner) και τηλέφωνα. Όλες οι λειτουργίες που αφορούν τον κλιματισμό, τις κουρτίνες και την τηλεόραση είναι πλήρως αυτοματοποιημένες.

    Το Master Bedroom της σουίτας 700
    Το καθιστικό της Σουίτας 700
    Η τραπεζαρία για την υποδοχή φίλων και συγγενών
    Το μπάνιο της Σουίτας
    Ο χώρος εργασίας της Σουίτας

    H παραμυθένια βάφτιση 

    Μετά τον παραμυθένιο γάμο, σειρά έχει μια ακόμα πιο παραμυθένια βάφτιση. Η αρχική σκέψη του ζευγαριού ήταν να πραγματοποιηθεί η βάφτιση της πριγκίπισσας τους σε κάποια μαγευτική πόλη στην Ευρώπη. Ωστόσο, όπως λέγεται, οι ίδιοι επέλεξαν να τελέσουν το μυστήριο του χρόνου, σε κάποιο ελληνικό νησί, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας. Οι προετοιμασίες για το μεγάλο αυτό γεγονός έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ όσοι θα δώσουν το «παρών» στην τελετή ετοιμάζονται ήδη για το big thing του 2019.

    Ο επικός γάμος

    Ο γάμος του πολυσυζητημένου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Σορέντο της Ιταλίας. Η τέλεια θερμοκρασία, το πιο υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου και η προσοχή σε ραφινάτες λεπτομερείς καθόρισαν το σκηνικό ενός γάμου που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας όσο ελάχιστοι που αφορούσαν στους ισχυρούς του πλούτου.

    Όλες οι καλεσμένες στο γάμο είχαν να σχολιάσουν πως παρά το ότι η νύφη ήταν επτά μηνών έγκυος όλο αυτό δεν φαινόταν καθόλου, χάρη στο υπέροχο, αέρινο, αστραφτερό, μοναδικό νυφικό που σχεδίασε για αυτήν ο Λιβανέζος υπερταλαντούχος σχεδιαστής μόδας Elie Saab.

    Κατά τα άλλα, αυτός ο γάμος ήταν υπόδειγμα ραφιναρισμένης και νεανικής πολυτέλειας. Παντού λουλούδια, ορτανσίες άσπρες για το τραπέζι μετά τον θρησκευτικό γάμο, τριαντάφυλλα για το σκάφος και το brunch που δόθηκε εκεί, πράσινο και πολύ λευκό, αψίδες για να περνά το ζευγάρι, μια τούρτα – γήπεδο ποδοσφαίρου  στολισμένη με πολύχρωμα λουλούδια.

    Οι μπομπονιέρες που δόθηκαν στους καλεσμένους ήταν ασημένιες από τον οίκο Κώστα Καίσαρη.

    Η νύφη, που από τους επιφανείς καλεσμένους της χαρακτηρίστηκε ως η «ωραιότερη της Ευρώπης», πριν από το μυστήριο του γάμου, φόρεσε στα αυτάκια της δυο υπέροχα –και τεράστια!- διαμάντια που της χάρισε ο σύζυγος της, λίγο πριν του ορκιστεί αιώνια αγάπη.

    Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν ο Ρέμος ζήτησε από τον γαμπρό να ανέβει στη σκηνή και να καθίσει στο πιάνο.

    Στο γαμήλιο κεντρικό πάρτι, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής των πλουσίων, ο Αντώνης Ρέμος, ζήτησε από τον Ιωάννη Κούστα να ανέβει στην ορχήστρα, όπου κάθισε στο πιάνο και ως μέγας δεξιοτέχνης αφιέρωσε ένα τραγούδι στην γυναίκα της ζωής του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: «Στην αγάπη, ένα κι ένα κάνουν ένα» (όπως λέει και ο Σαρτρ)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούστας – Μέρμηγκα: Επικός γάμος (The Sequel)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κούστας-Μέρμηγκα: Το πέμπτο παιδί του και τα δικά της γραφεία -άνευ ασχολίας- δίπλα στα δικά του

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: «Belita» (από το… «Lolita»)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Ποιοι είναι οι άνθρωποι που πάντρεψαν το εφοπλιστικό ζεύγος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: Εγινε ο παραμυθένιος γάμος (Video+φωτο)-Το πάρτυ στην La Conca del Sogno



    ΣΧΟΛΙΑ