• Fashion

    Η Α. Τσόλκα γράφει για τον Γιάννη και την Δήμητρα Κούστα: Οι λεπτομέρειες ενός παραμυθένιου γάμου με τη νύφη σαγηνευτικά πιο σικ ακόμη και από τις γαλαζοαίματες

    Γιάννης Κούστας και Δημητρα Μέρμηγκα-Κούστα στον γάμο τους στο Sorento


    Ο καιρός ήταν υπέροχος, το ηλιοβασίλεμα μαγικό σε όλες τις πορφυρές αποχρώσεις και η άκρη του ουρανού όσο πιο γαλανή μπορεί να υπάρξει, σα φόντο μαγικό για την είσοδο της νεραιδένιας νύφης στους ειδυλλιακούς κήπους της βίλας «Tritone», στο καλύτερο σημείο του Σορέντο. Ο «γάμος της χρονιάς» πραγματοποιήθηκε με όλη εκείνη τη σικ φαντασμαγορία που απαιτούσε ο πλούτος του γαμπρού και η νεανική χάρη της νύφης. Και ήταν αυτή ακριβώς, η Δήμητρα Μέρμηγκα, τώρα πια κυρία Ιωάννη Κούστα, με το υπέροχο νυφικό του Elie Saab και με ουρά μεγαλύτερη από αυτή του νυφικού φορέματος της Κέιτ Μιντλετον και της Μέγκαν Μαρκλ μαζί και ενωμένες, που έκλεψε τις εντυπώσεις και έκοψε ανάσες. 

    Σικ, αριστοκρατική, φινετσάτη και όχι βέβαια λιτή και απλή, όπως είχε γραφτεί στον ελληνικό Τύπο πως θα ήταν, η νεαρή νύφη με την ομορφιά της νιότης της, των 26 μόλις Μαΐων της, φορώντας ένα νυφικό από μετάξι και σπάνια δαντέλα στα τελειώματά του, στο χρώμα του πάγου. 

    Ο συγκινημένος γαμπρός περίμενε τη νυφούλα του, χωρίς να κρύβει το θαυμασμό από το βλέμμα του. Οι κουμπάροι στο μυστήριο ήταν τρεις, ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Παμπούκης, η Βασιλίνα Φλωρίδη -κόρη του επιχειρηματία Γιάννη Φλωρίδη-, η Εύα Λυμπεροπούλου. 

    Οι εκλεκτοί καλεσμένοι καθισμένοι σε λεύκες καρέκλες, στο γλυκό καιρό, στις 7 η ώρα το απόγευμα, χειροκρότησαν με όλη τους την καρδιά την ένωση των δυο ερωτευμένων.

    Δύο γάμοι και τρία πάρτι!

    Πριν από τον θρησκευτικό γάμο, είχε προηγηθεί, το πρωί της Παρασκευής, ο πολιτικός στο γραφικό και υπέρκομψο δημαρχείο της πόλης του Σορέντο, πολύ ανεπίσημα για το ζευγάρι και τους μάρτυρες του, αλλά με περίσσια συγκίνηση. 

    Το ζευγάρι πέρασε την πρώτη νύχτα του γάμου στη βίλα – αρχιτεκτονικό αριστούργημα Τritone. 

    Μετά τον γάμο δόθηκε καθιστό δείπνο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κήπου στην εξαίσια βίλα, με τα τραπέζια στολισμένα πριγκιπικά με λευκές και πράσινες ανοιχτό ορτανσίες, φώτα κεριών, πορσελάνινα σερβίτσια μεγάλης αξίας από συλλογή αντικών, ενώ Ιταλικά τραγούδια αγάπης πλημμύριζαν την ατμόσφαιρα. 

    Τσάρτερ της Aegean, μετέφερε και το Σάββατο καλεσμένους για το πάρτι που θα δοθεί απόψε, στις 21.30 το βράδυ, στον Νεράνο, στο πολυτελές κέντρο «La Conca del Sogno», με ελληνικό ηχόχρωμα μιας και ο Αντώνης Ρέμος, έχει αναλάβει να διασκεδάσει τους υψηλούς καλεσμένους! 

    Την Κυριακή το πρωί, όλοι οι καλεσμένοι θα απολαύσουν brunch στη μυθική 50μετρη θαλαμηγό «Belita» του εφοπλιστή. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει το γαμήλιο ταξίδι με το σκάφος για το ζευγάρι προς μεγάλη ικανοποίηση της Δήμητρας που λατρεύει τα ταξίδια, ενώ ετοιμάζει και έναν ταξιδιωτικό οδηγό που θα απευθύνεται σε ανθρώπους που επιζητούν τους προορισμούς για λίγους και που θα εκδοθεί μόλις γεννήσει το κοριτσάκι τους. 

    Το ζευγάρι θα χαθεί στην αγάπη, την ευτυχία και τις γαλανές θάλασσες της Μεσογείου, με τελικό προορισμό, σε ένα μήνα από σήμερα, τη βασίλισσα του καλοκαιρού, τη Μύκονο…

    Γιάννης Κούστας και Δημητρα Μέρμηγκα-Κούστα στον γάμο τους στο Sorento
    Γιάννης Κούστας και Δημητρα Μέρμηγκα-Κούστα στον γάμο τους στο Sorento

     

    O Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα



    ΣΧΟΛΙΑ